Credit rapid online fără acte

 • se poate obține rapid un credit rapid online fără acte
 • are dobândă 0 pentru clienții noi, în primele 30 de zile
 • fără verificarea istoricului de creditare
Suma

3 000

3 000

lei
100 lei 4 000 lei
Durata

30

30

luni
15 luni 60 luni
Obține o ofertă

Suma:  0 lei

Comision:  0%

Suma totală de plată:  0 lei

Data rambursării:  9/15/2023

Cum se poate accesa un credit rapid online fără acte?

Cum se poate accesa un credit rapid online fără acte?

Obținerea unui credit online fără acte se derulează rapid, prin simplă solicitare online a celor interesați. Poți lua un împrumut rapid online în trei pași importanți:

 • Solitarea creditării prin completarea cererii de creditare

 • Selectarea unui credit rapid online fără acte

 • Transferarea în cont a sumei solicitate

Obține o ofertă

Compară diversele oferte de credit rapid fără acte

Oferta diversificată de credite online poate fi deruntantă pentru cei ce doresc să acceseze un astfel de credit și nu știu de unde să înceapă. Platforma Crezu este specializată în compararea acestor oferte de credit rapid fără acte după cele mai relevante criterii: valoarea dobânzii, suma împrumutată sau tip de rambursare. Astfel, economisești timp și efort în căutarea celui mai potrivit credit pentru tine și vei avea o perspectivă clară asupra opțiunilor disponibile, permițându-ți să iei o decizie informată în privința creditului pe care dorești să-l accesezi.

HoraCredit

4.9/5

Suma până la 10000 LEI Timp de aprobare de la 10 min Perioada până la 90 zile Aprobare 97%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Creditprime

4.8/5

Suma până la 15000 LEI Timp de aprobare de la 8 min Perioada până la 24 luni Aprobare 95%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Ferratum

4.9/5

Suma până la 10000 LEI Timp de aprobare de la 5 min Perioada până la 90 zile Aprobare 94%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Credit Fix

4.7/5

Suma minimă 300 lei Suma maximă 10.000 lei Perioada până la 5 ani Aprobare 93%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Viaconto

4.8/5

Suma minimă 200 lei Suma maximă până la 4000 LEI Perioada până la 30 zile Aprobare 96%

Dobanda fixa

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Credit7

4.8/5

Suma până la 3000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 90 zile Aprobare 97%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
VivaCredit

4.7/5

Suma până la 5000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 90 zile Aprobare 96%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Axi Card

4.7/5

până la 4000 LEI de la 9 min până la 365 zile 94%

Ce înseamnă un credit fără acte?

Un credit fără acte este un produs financiar accesbil unui număr mare de clienți datorită condiiților simple de acordare a acestuia. El poartă această denumire deoarece se poate obține mai ușor decât un credit bancar, fără a fi necesar să prezentați numeroase acte solicitate de aceste instituții. Cartea de identitate validă a solicitantului și deținerea unui venit declarat la ANAF sunt singurele condiții de acordare ale împrumutului. Nu se solicită codebitori, giranți sau alte condiționări la acordarea acestui credit. De regulă, nu se verifică la Biroul de credit istoriul de creditare a solicitantului, plecând de la premisa că prezentul financiar al solicitantului este mai relevant decât istoricul acestuia. Astfel, rapiditatea de acordare a creditului este mult îmbunătățită, fiind de doar câteva minute.

Credit rapid online fără acte care îți acoperă nevoile urgente.

Ce tipuri de venit sunt acceptate pentru a obține un credit rapid online fără acte?

Instituțiile financiare nebancare sunt mai deschise acceptării unei tipologii variate de venituri realizate de către solicitantul de credit rapid online fără acte, cu condiția declarării acestora la ANAF. Astfel, sunt acceptate:

 • Salariu - Un venit regulat dintr-un loc de muncă salariat este adesea un criteriu important pentru aprobarea unui credit rapid. Majoritatea instituțiilor financiare solicită dovada veniturilor salariale prin intermediul unor documente precum fluturașul de salariu sau adeverința de venit.
 • Pensie - Dacă ești pensionar, venitul din pensie poate fi acceptat pentru a obține un credit rapid online. 
 • Venituri independente - Dacă ai venituri independente, precum cele obținute dintr-o afacere proprie sau din contracte de servicii, acestea pot fi luate în considerare pentru aprobarea unui credit rapid. În astfel de cazuri, s-ar putea să fie necesară prezentarea unor documente suplimentare, precum bilanțul contabil sau declarația de impozit.
 • Alte surse de venit - În funcție de instituție și politica de creditare, pot exista și alte surse de venit acceptate, cum ar fi chirii, dividende, alocații, burse sau drepturi de autor.

Cum obțin un împrumut online rapid fără acte?

Dacă vrei un împrumut online rapid fără acte trebuie să soliciți, prin intermediul unui formular de creditare, de pe platformele specializate de analiză și compare a creditelor financiare nebancare de pe piață. Delurarea online a acestor operațiuni te ajută să economisești timpul pierdut pe drumuri. În doar câteva ore poți obține banii solicitați în contul personal. Sumele acordate pentru un credit fără acte nu sunt atât de mari, dar pot acoperi de multe ori unele nevoi urgente care nu pot fi amânate.

De unde accesez un credit rapid fără acte?

Un credit rapid fără acte se găsește în portofoliul diverselor instituții sau companii, precum

 • instituții financiare nebancare din România, sub diverse denumiri: credit doar cu buletinul sau credit fără adeverință de salariu.
 • platforme de creditare online: Explorează platformele online de creditare, completează cererea de credit și încarcă documentele necesare în format digital.
 • aplicații mobile de creditare: Descarcă aplicații mobile specifice de creditare și urmează instrucțiunile pentru a solicita un credit rapid fără acte.
 • cooperative de credit: Consultă cooperativele de credit la care ești membru și verifică dacă oferă opțiuni de credit rapid fără acte.

Dacă numărul de oferte sunt prea multe și nu știi ce să alegi, alege să folosești platformele specializate în compararea și analiza acestor oferte, prezum Crezu, care te ajută să achiziționezi cea mai bună variantă pentru tine.

Ce presupune refinanțarea unui credit rapid online fără acte?

Refinanțarea unui credit rapid online fără acte presupune înlocuirea unui credit existent cu un alt credit care are o valoare egală sau mai mare pentru a plăti integral restanțele creditului anterior. Acest lucru poate fi util în situația în care dorești să centralizezi datoriile și să plătești o singură rată lunară către o singură instituție financiară.

Pentru a beneficia de refinanțare, în general, trebuie să îndeplinești câteva condiții de bază, cum ar fi cetățenia română, un venit lunar stabil și disponibilitatea unui card bancar pentru a primi banii în cel mai scurt timp posibil.

Cu toate acestea, înainte de a opta pentru refinanțare, este important să evaluezi toate costurile asociate. Acestea pot include rata dobânzii pe toată durata contractului, comisionul de analiză a creditului și posibilele comisioane de rambursare anticipată. Asigură-te că calculezi cu atenție și compari costurile și avantajele oferite de diferitele opțiuni de refinanțare pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de situația ta financiară și obiectivele tale.

Care sunt condițiile de creditare ce trebuie îndeplinite de un solicitant al unui împrumut online rapid?

Condițiile generale de acordare a unui împrumut online rapid sunt destul de accesibile pentru orice doritor care are o sursă constantă de venit. Precizăm câteva dintre acestea:

 • Cetățenia română și domiciliul în România, deoarece produsul financiar este conceput exclusiv pentru piața din România.
 • Vârsta minimă: Solicitantul trebuie să aibă vârsta minimă specificată de instituție, de obicei între 18 și 21 de ani.
 • Venitul stabil: majoritatea instituțiilor financiare solicită un venit lunar stabil. Acesta poate fi provenit dintr-un salariu, pensie, venituri din activități independente sau alte surse de venit.
 • Cont bancar activ: pentru a primi banii împrumutați, solicitantul trebuie să aibă un cont bancar activ în numele său. Acesta este necesar pentru efectuarea transferului de fonduri.
 • Deținerea unui număr de telefon mobil și a unei adrese de email pentru realizarea unei comunicări mai rapide și mai eficiente între părțile contractante.

Fiecare instituție financiară bancară sau nebancară poate avea propriile lor condiții specifice, pe care ar fi recomandat să le cunoști înainte de a aplica pentru un împrumut.

Exemplu de calcul al acestui credit rapid fără acte

Pentru a înțelege cum funcționează acest tip de credit rapid fără acte vom analiza un exemplu concret:

Suma împrumutatăDAE (Dobânda anuală efectivă)Suma minimă de platăCostul total al credituluiSuma totală de plătiti
3.000 lei299,46%471,38 lei2.385,55 lei5.385, 55 lei

În acest exemplu dobânda zilnică aplicată este de 0,40% și nu se aplică alte comisioane, precum cel de administrare sau de retragere. Suma minimă de plată este suma cea mai mică ce poate fi acceptată la plata ratelor de către instituția finanțatoare, urmând ca mai apoi compania să recalculeze ratele următoare.

Exemplu de calcul pentru un credit fără acte cu dobândă 0


Suma maximă de creditareDobânda în primele 30 de zileDobânda după primele 30 de zileDobânda nominală fixă
3.000 lei0%0,40% / pe zi146,8% / an

Așa cum se vede în acest exemplu, dacă ești client nou și rambursezi împrumutul în primele 30 de zile vei beneficia de credit cu dobânda 0, iar după aceasta perioadă de grație poți alege să continui rambursarea lunară și vei avea de achitat 14% din suma totală utilizată, la care se adaugă dobânda aferentă.

Credite rapide online fără acte: cele mai avantajoase oferte

Dintre creditele oferite de instituțiile finaciare nebancare cele mai avantajoase sunt acele credite rapide online fără acte, cu dobândă 0 și fără alte comisioane aplicate. Mai jos puteți accesa o listă cu cele mai avantajoase produse de acest tip existente pe piața financiară din România:

IFNDobânda la primul credit fără acteSuma maximă care poate fi împrumutatăPerioada de derulare a împrumutului
Credit Prime0%10.000 lei30 de zile
Viva Credit0%3.000 lei30 de zile
Hora Credit0%10.000 lei30 de zile
Ferratum0%10.000 lei45 de zile

Avantajele și dezavantajele unui credit rapid online fără acte

Avantajele unor împrumuturi rapide fără acte

timpul scurt derulat de la prima solicitare a unor împrumuturi rapide fără acte și până la primirea banilor în cont
actele justificative solicitate de instituțiile financiare nebancare sunt minime
dobânda de 0% pentru prima lună de derulare a creditului rapid fără acte, pentru clienții noi
nu sunt solicitatea garanții imobiliare și nici codebitori la acordarea creditului
poți rambursa anticipat fără să plătești comisioane sau taxe de rambursare
poți plăti lunat doar o sumă minimă de plată, stabilită de instituția creditoare, la care se adaugă dobânda acumulată
derularea online a tuturor operațiunilor bancare, ceea ce crește confortul clienților și economisește timpul prețios al acestora
confidențialitate, deoarece procesul de aplicare și de obținere a împrumutului se desfășoară în mod confidențial, protejând informațiile personale și financiare ale solicitantului

Dezavantajele unui credit rapid fără acte

sumele disponibile pentru un credit rapid fără acte sunt relativ mici și pot acoperi doar nevoi imediate care nu sunt atât de costisitoare
dobânda mare aplicată de către instituțiile creditoare la unele credite rapide fără acte, mult mai mare decât cea practicată de bănci
adăugarea unor penalități la întârzierea plății ratelor, ceea ce crește costul final al creditului
accesibilitatea restrictivă a acestui credit rapid fără acte doar pentru persoanele care folosesc internetul și pot accesa online aceste informații
Compara ofertele!
Suma

3 000

3 000

lei
100 lei 4 000 lei
Durata

30

30

luni
15 luni 60 luni
 • Suma: 0 lei
 • Comision: 0%
 • Suma totală de plată: 0 lei
 • Data rambursării: 9/15/2023
Obține o ofertă

Credit rapid online fără acte de la Crezu

Accesarea unui împrumut fără acte este mult mai ușoară și mai convenabilă utilizând platforma Crezu. Această platformă îți oferă posibilitatea de a compara diversele oferte de credite disponibile pe piața financiară din România, după criterii relevante pentru tine. Prin intermediul Crezu, vei beneficia de servicii de analiză și comparare a ofertelor de credit gratuit. Aceste servicii te vor ajuta să iei cea mai bună decizie în funcție de nevoile tale specifice.

Cu ajutorul platformei Crezu, vei avea acces la evaluări pertinente ale celor mai bune oferte de creditare bancare și nebancare disponibile pe piață. Poți evalua diferite aspecte, cum ar fi valoarea dobânzii, suma împrumutată și modalitatea de rambursare, pentru a găsi opțiunea potrivită pentru tine. Beneficiind de serviciile gratuite oferite de Crezu, vei economisi timp și efort în căutarea unui împrumut potrivit. 

 • 406 215

  împrumuturi rapid online emise

 • 833

  împrumuturi procesate astăzi

 • 14 min

  durează în medie 14 minute pentru a obține un împrumut

 • 86%

  dintre clienți revin către noi

 • 94%

  procent de aprobare a cererilor de credit online rapid

Obține o ofertă

Opinii și recenzii ale clienților care au accesat un credit online fără acte

Scorul general

4.9/5

49 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău

Trimiteți

Întrebări frecvente despre credit rapid online fără acte

FAQ

Pot lua un împrumut fără acte?

Dacă lucrez fără acte pot să iau un credit cu buletinul fără adeverință de salariu?

Care este suma pe care o pot să o acces printr-un împrumut bani fără acte?

Pot să iau un împrumut rapid fără acte dacă sunt înregistrat în Biroul de Credit ca rău platnic?

Dacă vreau să accesez credite fără acte, angajatorul meu va fi informat?

Ce îmi trebuie pentru a obține bani împrumut fără acte?

Începe acum

Aplică acum pentru credit rapid online fără acte!

Începe acum