Credit rapid Viaconto: Beneficiile, păreri și oferta

 • acces rapid la fonduri în situații de urgență;
 • proces simplu și convenabil de aplicare și de aprobare online a creditării;
 • flexibilitate în utilizarea fondurilor, cum ar fi achitarea unor facturi urgente, efectuarea unor reparații neprevăzute;
 • posibilitatea de a-ți îmbunătăți istoricul de credit: dacă obții și rambursezi în mod responsabil un credit rapid contribui la îmbunătățirea istoricului tău de creditare.
cta
Oferta acestui creditor nu este momentan disponibilă pe site-ul nostru.
Găsiți împrumutul în doar 5 minute!
Găsiți un împrumut
Viaconto

5/5

Suma până la 4000 LEI Timp de aprobare de la 10 min Perioada până la 30 zile Aprobare 89%

Dobanda fixa

Informație

Recenzii

Viaconto - cerințe și costuri

Pentru a înțelege cum funcționează un credit Viaconto vom analiza câteva dintre cele mai importante caracteristici ale acestui credit nevoi personale.

Oferta Viaconto

Suma minimă
200 lei
Suma maximă
4.000 lei
Dobândă
1% pe zi
Tip dobândă
-Standard pentru tipul linie de credit -1332.2% pentru suma maximă
Perioada minimă
7 zile
Perioada maximă
30 de zile
Timpul de aprobare
câteva minute
Penalitatea
1,2%/ zi de întârziere
Comisioane
Da, de analiză a dosarului de 55 lei

Cerințele companiei Viaconto

Acte necesare
- buletin sau carte de identitate scanate / fotografie - extras de cont bancar pe o perioadă de la o lună până la trei luni aferent contului de salarizare, pensie și /sau alte venituri.
Condiții
Venit minim
Vârsta minimă
20 de ani
Pentru restanțieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fără ANAF
Oferta primul credit

Avantajele Viaconto credit

Rapiditate și ușurință, asigurându-ți accesul rapid la fondurile necesare.
Flexibilitate în rambursare, având posibilitatea de a alege între rate lunare fixe sau rambursare într-o singură plată, adaptându-te la propriul buget.
Suma împrumutată personalizată, de a solicita suma de care ai nevoie, evitând împrumuturile mai mari decât necesarul tău real.
Aprobare rapidă, oferindu-ți decizia de acordare a împrumutului într-un timp scurt.
Suport profesionist și personalizat, pe întregul parcurs al procesului de împrumut, asigurându-se că primești răspunsuri clare și personalizate.

Dezavantajele Viaconto credite

Costuri ridicate: ce constă în dobânzile și costurile asociate, care pot fi mai mari comparativ cu alte opțiuni de finanțare disponibile;
Restricții de eligibilitate, cum ar fi un venit minim sau un istoric de credit favorabil, ceea ce poate limita accesul unor persoane la împrumuturi;
Risc de îndatorare excesivă pentru unele persoane care solicită împrumuturi mai mari decât pot gestiona;
Impact asupra scorului de credit în cazul unor întârzieri de plată.
Viaconto - logo

Dacă vrei un credit rapid în condiții avantajoase ai la dispoziție creditul ViaConto. Aplică acum pentru un credit!

Obține o ofertă

Cine este ViaConto?

ViaConto este o instituție financiară modernă și inovatoare, specializată în furnizarea de credite rapide și flexibile. Cu un proces simplificat de aplicare și aprobare, ViaConto oferă clienților acces rapid la fondurile de care au nevoie. Compania se angajează să ofere transparență și comunicare clară, prezentând toate informațiile relevante în mod transparent. ViaConto permite utilizarea flexibilă a fondurilor și oferă servicii de asistență pentru clienți de înaltă calitate și este o alegere potrivită pentru cei care caută soluții convenabile și eficiente pentru nevoile financiare urgente sau neprevăzute.

Caracteristicile împrumutului Viaconto

Pentru a lua o decizie informată este important să cunoaștem caracteristicile unui credit ViaConto și a aspectelor implicate în acest proces de creditare. Cunoașterea caracteristicilor împrumutului ne permite să evaluăm dacă acesta se potrivește nevoilor noastre individuale și să anticipăm în mod corespunzător responsabilitățile și obligațiile asociate acestuia.

Prin înțelegerea sumei pe care o putem împrumuta și a termenului de rambursare, putem ajusta împrumutul pentru a se potrivi situației noastre financiare și pentru a evita îndatorarea excesivă. Suma de poate fi împrumutată la primul credit este de 600 lei, urmând ca aceasta să crească la 1.000 lei pentru al dooilea credit, iar la altreilea credit suma maximă este de 1.500 lei. 

De asemenea, familiarizarea cu procesul rapid și simplu de aplicare și aprobare a unui credit ViaConto ne oferă un avantaj în a beneficia rapid de fondurile necesare.

Flexibilitatea în modalitatea de plată și suportul oferit de echipa ViaConto sunt alte aspecte importante de luat în considerare. Alegerea metodei de plată care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre și având acces la suport și asistență în caz de întrebări sau probleme, ne conferă un nivel de confort și siguranță pe parcursul întregului proces de împrumut.

Cum accesezi un împrumut din Viaconto contul meu

Pentru a accesa un împrumut prin intermediul ViaConto contul meu, puteți urma următorii pași simpli, chiar dacă sunteți un utilizator simplu de internet:

 1. Creează un cont personal pe site-ul oficial al companiei ViaConto, prin completarea unui formular de înregistrarea cu datele tale personale;
 2. Autentifică-te în contul tău cu datele tale unice de acces;
 3. Completează cererea de împrumut și încarcă documentele necesare solicitate de companie;
 4. Așteaptă decizia de acordare a împrumutului.
 5. Confirmă acceptarea împrumutului și termenii de rambursare.
 6. Banii vor fi transferați în contul tău bancar în cel mai scurt timp posibil, într-un timp ce depinde modalitatea de transfer aleasă de tine. Cea mai rapidă metodă de transfer este prin intermediul contului tău personal creat pe platformă.

Care sunt condițiile pentru a obține un credit Viaconto?

Pentru a obține un împrumut Viaconto este esențial să îndeplinești următoarele cerințe de bază:

 • reședința în România - este necesar să ai domiciliul sau reședința în România pentru a fi eligibil pentru un împrumut Viaconto.
 • vârsta cuprinsă între 20 și 70 de ani - trebuie să te încadrezi în această limită de vârstă pentru a solicita un împrumut. Este important să fii într-un interval de vârstă specificat de Viaconto pentru a fi considerat eligibil.
 • demonstrarea unui venit lunar - trebuie să poți demonstra că ai un venit lunar regulat pentru a putea rambursa împrumutul. Acest lucru poate fi realizat prin prezentarea unor documente relevante, cum ar fi adeverințe de salariu sau alte documente care să ateste veniturile tale.
 • fără datorii active - ifn-ul poate solicita să nu ai datorii active în momentul solicitării împrumutului. Acest lucru poate fi verificat prin intermediul sistemelor de evaluare a riscului și a bazei de date a instituțiilor financiare.
 • deținerea unui cont bancar valabil - trebuie să ai un cont bancar activ și valabil în care să primești împrumutul solicitat și să faci plățile ulterioare.
 • card activ atașat contului bancar - compania poate solicita ca contul bancar să fie asociat cu un card activ. Acest lucru facilitează transferurile și plățile legate de împrumut.
 • utilizarea serviciului de internet banking - pentru a comunica și gestiona aspectele legate de împrumut, Viaconto poate solicita să utilizezi serviciul de internet banking al băncii tale. Acest lucru facilitează administrarea și monitorizarea împrumutului într-un mod eficient și convenabil.

ViaConto - rambursarea creditului

Rambursarea contului ViaConto este simplă și convenabilă pentru clienții care au beneficiat de un împrumut. Compania oferă o varietate de opțiuni de rambursare, astfel încât clienții să poată alege metoda care li se potrivește cel mai bine.

 • În primul rând, ViaConto pune la dispoziție posibilitatea de rambursare în rate lunare fixe. Aceasta înseamnă că suma totală a împrumutului este împărțită într-un număr de rate egale, iar clienții trebuie să facă plăți lunare până când împrumutul este complet rambursat. Această opțiune este benefică pentru cei care doresc să gestioneze mai ușor procesul de rambursare și să-și planifice bugetul lunar în consecință.
 • ViaConto oferă și opțiunea de rambursare într-o singură plată. Acest lucru înseamnă că suma totală a împrumutului, inclusiv dobânzile și costurile asociate, trebuie plătită integral într-un anumit termen convenit. Această opțiune poate fi avantajoasă pentru cei care doresc să scape rapid de datorie și să evite plățile lunare pe termen lung.
 • Pentru a facilita procesul de rambursare, ViaConto oferă diverse metode de plată. Clienții pot opta pentru:

- plăți prin transfer bancar, utilizând informațiile furnizate de ViaConto pentru a face plăți direct din contul lor bancar. 

- plăți online 

- plăți prin intermediul serviciilor de plată electronică.

- Aveți, de asemenea, posibilitatea de a rambursa împrumutul la cea mai apropiată stație de plată SELFPAY. Tot ce trebuie să faci este să te duci la unul din aceste terminale, să introduci detaliile tale de client, suma de plată și să faci plata cu numerar. Plata va fi procesată in cursul zilei următoare de lucru.

Solicită un credit ViaConto!
Aplică acum pentru un credit!

Penalitățile Viaconto

Penalitățile sunt o parte importantă a politicii de rambursare a împrumuturilor oferite de ViaConto. Compania impune penalități în situațiile în care clienții nu respectă termenii și condițiile acordului de împrumut. Aceste penalități sunt concepute pentru a asigura respectarea obligațiilor de rambursare și pentru a încuraja clienții să efectueze plățile la timp.

Dacă un client nu plătește suma datorată până la data scadentă specificată în contract, ViaConto poate aplica o penalitate pentru întârziere. Aceasta constă într-o sumă adițională percepută ca recompensă pentru întârzierea plății. Penalitatea pentru întârziere poate varia în funcție de politica specifică a companiei și de valoarea împrumutului.

De asemenea, în cazul în care un client nu reușește să efectueze plățile la timp sau nu rambursează integral suma împrumutată în termenul stabilit, ViaConto poate aplica o penalitate suplimentară pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale. Aceasta este o sumă suplimentară percepută ca sancțiune pentru nerespectarea acordului de împrumut.

În cazul întârzierilor de plată, contractul tău va fi supus unei penalități echivalente cu 1,2% pentru fiecare zi de întârziere a plăților.

Dacă anticipezi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 5% din suma utilizată, plus dobânda aferentă, poți anunța telefonic ifn-ul și, împreună cu aceștia vei discuta despre opțiunile disponibile și alte moduri de plată posibile. Nu uita însă că, din a doua zi după scadență, vei începe să se acumuleze penalități de 1,2%/zi pentru suma restanta si nu vei mai putea face trageri noi.

Dobândă ofertă Viaconto

Oferta ViaConto include o dobândă competitivă pentru împrumuturile acordate clienților săi. Dobânda reflectă rata de remunerare pe care o primește ViaConto pentru furnizarea serviciilor sale financiare. Valoarea dobânzii este stabilită în contractul de împrumut și este importantă pentru evaluarea costului total al împrumutului. ViaConto promovează transparența și o comunicare clară a informațiilor privind dobânda și costurile asociate împrumutului. Este esențial să se respecte termenii și condițiile acordului de împrumut pentru a evita dobânzi suplimentare și alte penalități aferente.

Viaconto - date de contact

Pentru a contacta ViaConto, clienții pot utiliza următoarele canale de comunicare: numărul de telefon 0312295849 și adresa de e-mail: [email protected]. De asemenea, ei pot accesa website-ul oficial al companiei pentru informații suplimentare și pot completa un formular de contact online. Programul de asistență a clienților companiei și a celor care doresc informații suplimenatare este de luni până vineri de la orele 9 la 18.

Prin toate aceste mijloace diversificate de comunicare ViaConto se străduiește să ofere suport prompt și eficient colaboratorilor săi.

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre creditul ViaConto

FAQ

Cât este minimul de plată lunar?

Ce se întâmplă dacă nu pot plăti rata la timp?

Pot lua un împrumut până la salariu dacă am întârzieri la paltî?

De ce acte ai nevoie pentru un împrumut ViaConto?

Creditul ViaConto are nevoie de constituirea unei garanții sau a unui garant?

Ce tipuri de credite pot fi accesate de la ViaConto?

Viaconto păreri ale clienților companiei

Pentru a cunoaște mai bine un produs financiar trebuie să luîm în considerare și părerile și recenziile unor clienți care au contractat deja acest produs și împărtășec o parte din experiența lor persoanlă.

Scorul general

4.8/5

48 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău Viaconto

Trimiteți
Începe acum

Dorești un credit rapid ViaConto? Aplică acum!

Începe acum