Ferratum Credite păreri si prezentare generală a ofertei de creditare

Ferratum Bank este una dinte cele mai cunoscute instituții financiar, conform unor Ferratum păreri ale clienților din 15 țări. Produsele sale de credit de nevoi personale online și credit urgent sunt competitive pe piața de profil, cu beneficii legate de dobândă atractivă, perioadă cu dobândă 0%, fără comisioane și cu un serviciu de asistență clienți la dispoziția celor care au nevoie.

Ferratum

4.7/5

Suma până la 10000 LEI Timp de aprobare de la 4 min Perioada până la 365 zile Aprobare 94%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă

Informație

Recenzii

Ferratum credit online în doar câteva minute

Un mare avantaj al unui Ferratum credit online este rapiditatea de acordarea a împrumutului și derularea eficientă a principalelor operațiuni financiare: crearea contului personal, trimierea cererii de creditare, încărcarea documentelor de creditare, primirea banilor sau rambursare creditului.

Oferta de creditare de la Ferratum

Suma minimă
250 Lei
Suma maximă
10.000 Lei
Dobandă
299,46%
Tip dobandă
DAE (pentru 1.000 lei împrumutați)
Perioada minimă
1 lună
Perioada maximă
12 luni
Timpul de aprobare
maxim 1 oră
Penalități
Comisioane
0 %
Oferta Dobândă 0 primul credit

Condițiile de creditare la Ferratum

Acte necesare
- copie carte de identitate; - dovada unor venituri constante, precum adeverință de salariu, talon de pensie, extras de cont pentru veniturile din activitățile independente.
Condiții
- cetățenia română; - vârsta cuprinsă între 21, respectiv 24 și 70 de ani
Venit minim
Vârsta minimă
21 ani pentru linia de credit și 24 ani pentru creditul în rate
Pentru restanțieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fara ANAF

Avantajele unui Ferratum credit rapid

După cum se și numește Ferratum credit rapid, are avantajul derulării rapide, în mediul online, a operațiunilor de creare a unui Ferratum Bank cont
Posibilitatea de solicitare online a creditului, ceea ce reduce semnificativ timpul de așteptare
Derularea rapidă în mediul online a operațiunilor de plată sau de Ferratum rambursare a împrumutului
Fără comision de administrare și fără costuri de retragere
Primele 30 de zile fără dobândă și plătești doar pentru suma utilizată
Drept de retragere a creditului până la 14 zile de la semnarea unui contract

Dezavantajele unui Ferratum împrumut

Dobânzile aplicate în cazul unui Ferratum împrumut sunt mai mari decât cele ale instituțiilor bancare, mai ales dacă optezi pentru un credit ifn pe termen lung
Termenul de rambusare a unui credit ferratum este de maximum 1 an, ceea ce pentru mulți utilizatori este insuficient
Ferratum - logo

APLICĂ PENTRU UN CREDIT FERRATUM!

Obține o ofertă

Cine este Ferratum și care sunt datele cele mai importante ale Ferrratum România contact?

Ferratum România contact are pagina web: www.ferratumbank.ro

Sub această denumire de Ferratum, se găsesc toate produsele și serviciile oferite de Multitude Bank, o societate pe acțiuni, înregistrată în Malta. Compania este autorizată ca instituție de creditare, iar valorile pe care le promovează sunt:

 • profesionalismul, susținut de învățare continuă și asumarea responsabilităților; 
 • inovația, prin promovarea unor idei noi și competitive;
 • profitabilitate, bazată pe flexibilitate și creștere calitativă; 
 • respectarea principiilor etice în relația cu clienții și angajații proprii.

Care sunt tipurile de credite oferite de Ferratum România IFN SA?

Produsele de creditare Ferratum România ifn se împart în trei categorii:

 • linia de creditare Ferratum - reprezintă o deschidere de cont, cu o sumă stabilită în funcție de veniturile solicitantului și la care poți apela ori de câte ori este necesar pentru acoperirea unor nevoi urgente;
 • creditul rapid - este un produs revoluționar ce permite a obține urgent bani prin simpla solicitare online a acestora; Numele de credit rapid sau imediat este dat de faptul că banii intră în contul solicitantului în maxim o oră de la solicitare, ceea ce este un timp record.
 • Ferratum credit în rate - este un tip de creditare disponibil pe o perioadă de 1 an, cu rate lunare de rambursare, acordat la solictarea utilizatorilor platformei.

Produse Bancare oferite de Ferratum Credit

Compania Ferratum Credit se remarcă printr-o gamă diversificată de produse financiare care se adaptează constant nevoilor clienților săi. Menționăm câteva dintre acestea:

Conturi curente

Instituția financiară Ferratum dispune de opțiuni variate de conturi curente destinate clienților săi români. Aceste conturi sunt gândite astfel încât să ofere flexibilitate, dar și funcționalități personalizate stilului de viață și obiectivelor financiare ale fiecărui client. 

Carduri de credit

Gama de carduri de credit oferite de Ferratum Bank reprezintă o altă parte esențială a portofoliului său. Cu beneficii precum dobândă 0% pentru primul credit în prima lună, clienții pot beneficia de acces rapid la fonduri și flexibilitate în gestionarea perioadelor de rambursare.

Alte servicii disponibile

Ferratum credit se distinge prin furnizarea unei game extinse de produse și extra servicii bancare, precum depozitele. Acestea permit clienților să-și gestioneze economiile într-un mod eficient și să beneficieze de dobânzi competitive atractive. Compania pune la dispoziție și alte soluții, personalizate pe nevoilor complexe ale fiecărui client în parte.

Servicii Online Ferratum Bank rambursare

Experiența Ferratum Bank rambursare în domeniul serviciilor online este una dintre cele mai bune de pe piața financiară din România, acordând prioritate accesibilității și transparenței serviciilor oferite. 

Accesibilitatea plăților online

Clienții pot accesa cu ușurință platforma online de pe orice dispozitiv conectat la internet, asigurându-se că procesul de rambursare poate fi finalizat de oriunde și în orice moment. Acest avantaj se potrivește perfect nevoilor unui stil de viață modern și dinamic al clientului modern.

Istoric detaliat al rambursărilor

Serviciile online al companiei furnizează clienților un istoric detaliat al rambursărilor efectuate, ceea ce aduce mai multă claritate pentru clienți. Prin intermediul platformei digitale, aceștia pot monitoriza fiecare plată efectuată și pot accesa informații precum sumele rambursate și datele exacte ale tranzacțiilor. Acest nivel de transparență consolidează încrederea clienților în procesul de rambursare.

Notificări personalizate

Ferratum Bank integrează notificări și avertizări personalizate în cadrul serviciilor online de rambursare. Clienții primesc alerte referitoare la termenele limită ale plăților sau alte informații relevante privind rambursarea. Aceste notificări contribuie la evitarea întârzierilor și la menținerea unui proces de rambursare disciplinat.

Opțiuni flexibile Ferratum plată online

Pentru a răspunde diversității nevoilor clienților sunt puse la dispoziția clienților opțiuni flexibile Ferratum plată online. Utilizatorii pot alege între diferite modalități de transfer, plăți automate sau plăți manuale, în funcție de preferințele lor individuale. Această abordare personalizată face ca procesul de rambursare să fie cât mai potrivit pentru fiecare client în parte.

Securitate sporită a tranzacțiilor efectuate

Instituția acordă o atenție deosebită securității, mai ales pentru procesul de rambursare online, astfel încât clienții se pot bucura de o experiență în deplină siguranță. Acest aspect al siguranței tranzacțiilor devine esențial într-un mediu digital tot mi complicat.

Criteriile de eligibilitate pentru a accesa un produs Ferratum Bank - credite rapide

Pentru a intra în posesia unei linii de creditare Ferratum Bank - credite rapide, solicitantului trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

 • cetățenia Română;
 • vârsta cuprinsă între 21, respectiv 24 și 70 de ani; vârsta de 21 de ani este necesară pentru deschiderea unei linii de credit, iar vârsa de 24 ani pentru un credit în rate;
 • să nu dețină istoric negativ de creditare la Biroul de cCedit sau datorii la ANAF;
 • să furnizeze date de contact valide: un email și număr de telefon de România;
 • să facă dovada unor venituri constante, indiferent de proveniența acestora;.

Pentru informații suplimentare legate de aceste documente necesare puteți accesa secțiunea Ferratum Bank contact.

Ferratum credit prin SMS - caracteristici ale împrumutului

Denumirea de Ferratum credit prin SMS este dată de faptul că informațiile tehnice de loagre sau de aprobare se dau prin intermediul unior texte SMS. Serviciul este disponibil pentru clienții din România. Valoarea maximă a liniei de credit ce poate fi împrumutată este de 10.000 lei, pe o perioada de maximum 12 luni.

Solicitarea creditului se face 100% online, fie de pe telefon, fie de pe calculatorul personal, prin completarea cererii de împrumut online și atașarea documentelor solitate de instituția financiară nebancară.

Procedura de deschidere a contului Ferratum

Pentru deschiderea unui cont la Ferratum Bank România, procedura este simplificată și accesibilă. Iată pașii ce trebuie urmați:

Pasul 1Accesează platforma online Ferratum Bank și selectează opțiunea "Deschidere Cont" - de pe orice dispozitiv conectat la internet, din confortul propriei locuințe sau de la birou.
Pasul 2Completează cu atenție formularul digital cu informațiile solicitate - astfel încât să economisești timp și să furnizezi informațiile necesare într-un mod eficient; asigură-te că oferi datele corecte și complete pentru a facilita procesul de verificare ulterior.
Pasul 3Încarcă documentele solicitate: o copie a actului de identitate și a documentelor care atestă veniturile lunare - asigură-te că documentele încărcate sunt clare și conforme cu cerințele băncii pentru a evita întârzierile în procesul de verificare.
Pasul 4Expediază cererea pentru a fi procesată - acest pas marchează finalizarea etapei de solicitare, iar echipa băncii va începe procesul de verificare a informațiilor furnizate.
Pasul 5Verificare informațiilor și finalizarea operațiunii de deschidere cont - echipa companiei va verifica informațiile furnizate și te va ghida în continuare pentru finalizarea deschiderii contului într-un mod plăcut și eficient.

Ce documente sunt necesare pentru Ferratum credit până la salariu?

Documentele solicitate pentru Ferratum credit până la salariu sunt necesare pentru a demonstra identitatea și veniturile realizate de solicitant. Enumerăm câteva dintre acestea:

 • copie după cartea de identitate, de unde și numele de Ferratum credit cu buletinul;
 • fluturaș de salariu, din luna precedentă accesării creditării;
 • talon de pensie, în cazul pensionarilor;
 • adeverință de venit, pentru cei care nu primesc fluturaș de salariu;
 • extras de cont pentru solicitanții care obțin venituri din activități independente, PFA, microîntreprinderi, arendă etc.

Ferratum IFN - cum se poate accesa un împrumut?

Accesarea unui credit de la Ferratum ifn se face ușor, aplicând pentru un credit de pe site-ul web al companiei. Clienții noi pot face acest folosind butonul - Aplicare, iar clienții deja cu vechime din contul personal al acestora. Logarea în Ferratum bank cont se face simplu în doi pași:

 • utilizând numărul de telefon cu care ești înregistrat;
 • parola din 6 cifre, individualizată de fiecare utilizator.

După înregistrarea contului personal, puteți încărca documentele menționate mai sus ca fiind necesare, respectiv copie după cartea de identitate și dovada venitului realizat de solicitant. Pe baza acestor documente se stabilește eligibilitatea cererii de accesare a unui credit Ferratum și suma maximă disponibilă pentru linia de credit.

Ce dobândă are Ferratum credit în rate?

Dobânda pentru produsul financiar Ferratum credit în rate variază în funcție de suma împrumutată. Astfel, pentru linia de credit de 10.000 lei împrumutați: prima lună este cu dobândă 0, iar din ziua 31 dobânda zilnică este de 0.4022%/ zi (DAE de maxim 299,.46%);

Legat de costurile creditului Ferratum în rate mai trebuie menționate anumite aspecte:

 • nu se percep comisioane de adminstrare a creditului;
 • aveți la dispoziție 14 zile pentru exercitarea gratuită a dreptului de retragere a creditului;
 • dobânda se aplică doar pentru suma utilizată;
 • nu se aplică costuri la retragerea banilor.
Solicită un credit rapid un Ferratum!!
Solicită un credit!

Mobile Banking de la Ferratum Bank

Expertiza Ferratum Bank în domeniul serviciilor mobile banking oferă clienților posibilitatea de a gestiona flexibil și convenabil propriul cont. Iată cum să utilizezi aplicația de mobile banking:

mai întâi, descarcă aplicația companiei, disponibilă atât pe platforma iOS, cât și pe cea Android;

crează-ți datele tale personale de acces securizate - prin setarea unui nume de utilizator și parola sau folosește metodele de autentificare avansate, cum ar fi amprenta digitală sau recunoașterea facială;

explorează funcțiile mobile banking, cum ar fi vizualizarea soldului, efectuarea plăților sau transferurile - precum vizualizarea soldului contului tău, efectuarea plăților către terți sau transferurile între conturi. Interfața intuitivă a aplicației îți permite să accesezi aceste funcționalități într-un mod simplu și rapid.

verificare și finalizare - echipa Ferratum Bank va verifica informațiile furnizate și te va ghida în continuare; poți primi actualizări regulate privind stadiul cererii tale, iar orice informație suplimentară necesară pentru a finaliza procesul îți va fi comunicată clar.

Condițiile de rambursare Ferratum Bank

În ceea ce privește rambursare unui credit de la Ferratum Bank, există două opțiuni prinicipale:

 • fie se plătește integral toată suma împrumută la finalul primei luni de împrumut;
 • fie se poate alege rambursarea lunar a ratelor, până la 1 an, cu dobânzile aferente.

Ferratum plata online a creditului se poate face prin mai multe modalități puse la dispoziția clienților companiei:

 • Ferratum plata cu cardul din contul personal de utilizator al platformei companiei;
 • transfer bancar, pentru care veți primi prin email toate detaliile bancare pe care trebuie să le completați;
 • depunere de numerar la orice sucursală a B.C.R., fie la caserie, fie la aparatul multifunțional din cadrul oricărui punct de lucru al băncii.

Ce înseamnă Ferratum Bank rambursare anticipată?

Condițiile pentru Ferratum Bank rambursare anticipată oferă clientului posibilitatea de plăti gratuit împrumut datorat instituției nebancare înainte de scadență. Procesul se derulează cu o anunțare prealabită a creditorul, din contul personal de utlizator la platformei, iar după un răspuns afirmativ, se poate folosi un card bancar pentru efectuarea plății.

Executare silita Ferratum păreri penalități

Întârzierile la rambursarea creditului, conform Ferratum păreri ale utilizatorilor, permite instituției să inițieze proceduri de executare silită, care pot include penalități consistente. Opiniile clienților care au trecut prin această experiență pot oferi o perspectivă valoroasă asupra acestui aspect.

În plus, citește cu atenție termenii și condițiile contractul încheiat cu Ferratum pentru a obține informații detaliate privind condițiile de executare silită și penalitățile aferente. Vei găsi specificate clauzele legate de întârzieri în plată și consecințele acestora, de care trebuie să fii conștient atunci când iei o decizie financiară.

Date Ferratum contact

Instituția financiară dispune de diverse date Ferratum contact, pentru a comunica cât mai ușor cu clienții acesteia. Pe pagina companiei puteți accesa secțiunea de asistență clienți Ferratum Bank România, pagină care conține câteva categorii de subiecte și datele de contact aferente.

Astfel de categorii sunt:

 • cere un credit - date de contact disponibile: număr de telefon 0219090, număr de Whats App și Facebook chat
 • rambursare credit;
 • probleme în rambursarea creditului;
 • întrebări despre creditul activ;
 • aplicație în curs de procesare.

Programul de asistență a clienților Ferrum credit contact este următorul: de la 9,30-18,30 de luni până vineri și de la 9-13, în zilele de sâmbătă și duminică.

Cele mai frecvențe întrebări și răspunsuri

FAQ

Ferratum acordă credit fără verificare în Biroul de credit?

Care este dobânda practicată de Ferratum?

Este compania Ferratum România de încredere?

Ce înseamnă responsabilitate în creditare?

Ce este DAE și ce presupune o refinanțare?

Cum se poate face o mărire a limitei de creditarea Ferratum money?

Ferratum bank păreri și recenzii ale clienților

Pe site-ul companiei există o secțiune, Ferratum Bank păreri, destinată celor care vor să-și exprime opiniile sau să lase o recenzie privind interacțiunea lor cu instituția și produsele/ serviciile pe care aceasta le oferă. Aceste păreră și recenzii vă pot ajută să vă conturați o imagine mai detaliată și mai clară asupra felului ăn care funcționează aceste credite Ferratum Bank.

Scorul general

4.7/5

14 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău Ferratum

Trimiteți
Începe acum

Aplică pentru un credit Ferratum!

Începe acum