CreditPrime - prezentare generală și păreri ale clienților companiei

Instituția financiară nebancară CreditPrime este o companie care oferă soluții de creditare online, într-un timp record de analiză a solicitării de creditare și cu condiții flexibile de returnare a împrumutului. Aceste credite ifn sunt disponibuile la nivelul țării noastre, iar dialogul cu reprezentanții companiei se face non-stop, prin intermediul secțiunii - CreditPrime contul meu și prin email sau telefonic.

Informație

Recenzii

Credit online rapid de la Credit Prime

Un mare plus al unui credit nevoi personale online contractat de la o instituție financiară nebancară este rapiditatea cu care se pot obține banii, direct în contul bancar personal și exclusiv în mediul online

Tipuri de oferte de credite de la CreditPrime

Suma minimă
200 lei
Suma maximă
15.000 lei
Dobânda
variază între 0.50% și 0,99%/ zi
Tip dobandă
variabilă, în funcție de tipul de credit
Perioadă minimă
30 zile
Perioadă maxima
24 luni
Timpul de aprobare
10 minute cu transfer de bani instant
Penalitati
Comisioane
Oferta primul credit
da, dobândă de 0% pentru prima luna de credit până la plata primei sume de rambursare

Cerințele generale de acordare a unui CreditPrime

Acte necesare
carte de identitate valabil
Conditii
- vârsta minimă de 20 de ani - un venit minim lunar constant
Venit minim
700 lei
Varsta minima
20 ani
Pentru restantieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fara ANAF

Avantajele contractării unui credit rapid de la CreditPrime

Timpul rapid de acordarea a oricărui împrumut de la CreditPrime România și modalitate confortabilă de rambursare a împrumutului
Accesarea unui credit de nevoi personale online și a plăților aferente în mediul online
Număr redus de documente solicitate pentru analiza cererii de împrumut
Posibilitatea clientului de a alege ce sumă alege să plătească: fie minimum de plată, fie întreaga sumă de rambursat. Acest lucru se poate face printr-un simplu CreditPrime login pe platforma companiei
Program de loialitate ce permite accesul la condiții mai avantajoase de împrumut pentru următoarele împrumuturi

Dezavantajele contractării unui împrumut de la CreditPrime

In cazul întârzierii la plată se aplică penalități, dar aceastea nu sunt precizate în mod explicit pe site-ul companiei
Rata dobânzii practicată de instituția financiară nebancară este mare și crește pe măsura ce timpul de creditare este mai mare
CreditPrime - logo

SOLICITĂ UN CREDIT PRIME!

Obține o ofertă

Creditprime online - verificarea eligibilitate

Procedură de a obține un credit online, presupune obligatoriu procedura de a verifica la Biroul de Credit și la ANAF orice solicitare de a obține un Creditprime online. Compania decide dacă un credit cu istoric negativ sau un grad de îndatorare mare pot constitui motive întemeiate pentru a respinge o creditare.

CreditPrime intră în cont

Modalitatea CreditPrime de a intra în cont este de a utiliza numele de utilizator și parolă de accces generată de dumneavoastră la crearea contului de pe site-ul companiei. Acest lucru trebuie să-l repetați la fiecrare logare pe platformă.

Prezentare generală Credit Prime

Credit Prime este deținut de compania ECOFINANCE IFN. S.A., cu sediul în București, sector 2 și a fost înregistrată în anul 2017 la Registrul Comerțului din țara noastră Compania oferă servicii de creditare rapidă, disponibile la nivelul întregii țări și care se adresează, în principal, utilizatorilor de tehnologie modernă: telefoane mobile, internet sau alt device-uri moderne. Principiile pe care se construiește compania sunt:

 • încredere și respect în relația cu clienții, ceea ce înseamnă o comunicare eficientă și corectă cu aceștia pe tot parcursul derulării contratelor de creditare;
 • responsabilitatea în acordarea creditării - ceea ce înseamnă o consiliere responsabilă a necesității de creditare și găsirea celei mai bune soluții pentru fiecare client.
 • dialog deschis cu clienții prin numeroasele modalități oferite de contact.

Site-ul instituției financiare nebancare este https://creditprime.ro.

Ce presupune un împrumut Credit Prime? 

Credit Prime online este un serviciu de creditare online, ce nu necesită nicio garanție mobilă sai imobilă.

Linia de creditare este disponibilă pentru 24 luni cu o dobândă 0%, în primele 30 de zile, iar după prima rambursare se aplică rata dobânzii ce variază între 0.50% și 0,99%/ zi. Valabilitatea acestei linii de creditare este de maxim 5 ani, iar fidelitatea este răsplătită de companie prin acordarea unor condiții de creditare mai avantajoase pentru creditele viitoare.

CreditPrime program de loialitate

Un element de noutate intros de companie este CreditPrime program de loialitate, prin care se stabilesc două niveluri ale clienților:

 • nivelul începător - sunt clienții aflați la prima creditare;
 • nivelul expert - destinat clienților care au încheiat cu succes o primă creditare; datorită loialității sale aceștia pot obține condiții de creditare mai avantajoase pentru următoarele împrumuturi solicitate.

Credit Prime - cum puteți accesa acest împrumut?

Accesarea împrumutului se face extrem de ușor, din contul personal al fiecărei persoane care accesează secțiunea creditprime logare.

Linia de credit este o rezervă de bani aflată mereu la dispoziția clientului, ce permite rambursarea și reutilizarea banilor, ori de câte ori este nevoie. Cererea de creditare se completează online și este aprobată ăm 2 minute. Prin email clientul primește suma maximă ce poate fi acordată și condițiile tehnice de acordare a creditului. După exprimarea acordului acestuia, banii sunt transferați instant pe orice tip de card bancar sau virtual.

Timpul de aprobare a unui credit Credit Prime 

Deoarece toate operațiunile de creditare se desfășoară online, aprobarea poate fi și de doar 2 minute, când veți primi un SMS de aprobare ce detaliază condițiile de conatct și suma maximă de poate fi acordată, Solicitantul acceptă linia de creditate, iar banii vor fi transferați instant în contul acestuia.

Durata încasării banilor diferă în funcție de tipul de primire ales de client. De exemplu: 

 • Transferul instant pe orice tip de card - se face instant, în orice zi din tmpul săptămânii sau din weekend.
 • Transferul bancar din contul persoanl de pe platformă - durează de la 1-3 ore la maxim 24 ore, în funcție de momentul transferului, dăcă se face sau nu în timpul de lucru la băncii;
 • Retragerea de numerar se poate face la orice sucursală a băncii BCR, iar timpul de primire a banilor variază de la 1-3 ore la maximum 24 ore, în funcție de orarul de funcționare a băncii

Actele necesare pentru solicitarea unui împrumut de la Credit Prime ?

Pentru a obține un Credit Prime vă sunt solicitae două tipuri de documente: o copie lizibilă a cărții de identitate a solicitantului și un document care să demonstreze venitul lunar al solicitantului, care poate fi:

 • adeverință de vent/ fluturaș de salariu sau 
 • extras de cont pentru a arată veniturile din activitățile independente;
 • talon de pensie pentru pensionari.
SOLICITĂ UN CREDIT DE LA CREDITPRIME!
SOLICITĂ UN CREDIT

Ofertele de creditare de la Credit Prime

Ofertele de creditare sunt multiple și adaptate fiecărui tip de client. Astfel, puteți alege între mai multe variante:

CreditPrime plata online

Acest tip de împrumut denumit CreditPrime plata online își datoraeyă numele faptului că permite derularea tuturor operațiunilor prin intermediul internetului de pe orice device personal. Astfel, cererea de creditare, semnarea contractului, informarea privind datele tehnice, primirea banilor, a rambursării și accesarea contului personal se derulează, dacă asta doriți, excvlusiv în mediul online.

Credite nebancare și CreditPrime în rate

Alegerea unui CredituPrime în rate vă aduce beneficiul obținerii rapide unui produs nebancar din confortul casei dumneavoastre, fără drumuri la ghișeuri sau timp pierdut la cozi. Acest tip de credit nu impune condiții prea severe de creditare și nici prea multe documente justificative, giranți sau codebitori. Puteți alege pentru rambursarea Creditprime în rate.

Credite fără dobândă

Acestă denumire se aplică creditului acordat de companiei noilor clienți cu scopul de a-i atrage spre acest tip de creditare. Suma acordată pentru acest tip de împrumut este mică și termenul de rambursare este de maximum 30 de zile. Solicitarea acestui credit fără dobândă se poate face online, acordarea creditului durează maximum 15 minute, iar banii intră aproape instant în contul clientului.

Credit nevoi personale

Acest tip de credit de nevoi personale online este destinat acoperirii rapide a unor necesități personale și se derulează exclusiv online. De asemenea, aveți libertatea deplină de a alege modalitatea de primire și de rambursare al creditului și nu veți fi întrebați legat de destinația acestora.

Credite urgente

Termenul de credite urgente se referă la faptul că acest tip de împrumut se obține foarte rapid și acoperă urgent anumite nevoi ale solicitantului. Completarea cererii de creditare se face în doar câteva minute, iar după confirmarea sumei creditate, transferul banilor în cont durează doar 2 minute.

Credite până la salariu

Denumirea acestui tip de credit vine de la sprijinul pe care-l asigură, simplu și fără multe bătăi de cap dacă rămâneți fără bani înainte de salariu. Creditul poate fi returnat rapid la primirera salariului, iar dobânda pentru primii clienți este de 0%.  

Credit și împrumut ifn

Acest credit ifn se acordă solicitanților într-un timp record, parcurgând doar trei pași:

 • completarea unui formular online pentru un credit ifn;
 • evaluarea situației finanaciare și propunerea unei sume de împrumut;
 • exprimarea acordului și virarea banilor în contul solicitantului.

Cu un credit ifn scăpați de corvoada de a prezenta documente stufoase, garanții sau giranți pentru creditul solicitat.

Credit pentru pensionari

Acesta este un produs destinat pensionarilor special adaptat nevoilor acestora; cu ajutorul lui pensionarii îți pot rezolva rapid nevoile urgente, fără să mai apeleze la alte persoane.

CreditPrime prin telefon 

Pentru acest împrumut este necesar doar parcurgerea a 3 pași simpli:

 • crearea unui cont pe platforma companiei, oferind numărul de telefon unde puteți fi contactat;
 • un reprezentat CreditPrime vă va suna și vă va oferii pentru toate detaliile necesare;
 • ultimul pas este încasarea banilor în modalitatea cea mai avantajoasă aleasă pentru client, în cont sau direct la ghișeul companiei.

CreditPrime calculator - exemple reprezentative

Pe platforma companiei puteți găsi un CreditPrime calculator, cu ajutorul căruia puteți înțelege mai bine cum funcționează acest tip de împrumut. Vă oferim două exemple reprezentative:

Linie de creditTimp de rambursareDobânda anuală efectivăSuma totală returnatăCost
500 lei24 luni2316,54%1.890.46 lei1.390,46 lei
15.000 lei24 luni239, 04%29.757,45 lei14.757,45 lei

Datele statistice arată că împrumul pe termen scurt este mai avnatajos decât cele pe termen lung.

CreditPrime plată - cum se calculează dobânda aplicată

Sistemul de creditare și de CreditPrime plată presupune deschiderea unei linii de creditare în funcție de nivelul venitului solicitantului. Această linie de creditate poate fi folosită până la 5 ani.graficul de rambursare include aplicarea:

 • unei dobânzi de 4.16/ lună doar din suma utilizată
 • la care se mai adaugă și un comision de gestionare a împrumutului, în valoare de 0,04%/ zi din valoarea totală a creditului.

Pentru clienții noi mai există și varianta de a beneficia de dobândă de 0% până la prima dată scadentă, dacă clientul a făcut cel puțin o rambursare minimă la această dată.

Trebuie să luați în calcul că se aplică și dobânzi penalizatoare în cazul întărzierii de plată. De accea, vă recomandăm să aveți întodeauna și la timp în cont cel puțin minimul de plată.

Acesta se constituie din 10% din creditul principal la care se adaugă dobânda calculată pe perioada de folosire a împrumutului.

CreditPrime rambursare și modalități de plată ale creditului

Pentru operațiunea de CreditPrime rambursare aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

 • varianta de rambursare automată a împrumutului, atunci când ați ales să primiți banii direct pe cardul dumneavoastră;
 • alegerea unei plăți online din contul personal deschis pe Credit Prime online site.
 • folosirea transferului bancar ca mijloc de plată, fie in sistemil propriu de internet bankimg, fie în agenția companiei; pentru acestă modalitate de plată trebuie să cunoașteți numărul contractului și CNP-ul dumneavoastră.
 • depunerile de numerar sunt, de asemenea, disponibile la ghișeele fizice ale companiei.

Câteva informații vă pot fi de folos în această etapă de rambursare a creditului. 

 • În primul rând, data rambursării este considerată data când ați primit banii în contul dumneavoastră, iar în cazul transferului bancar acest termen este de 24 ore.Verificați acest aspect pentru a evita întârzierile de plată.
 • În al doilea rând, puteți afla date despre orice tranzacție financiară efectuată sau care urmează să o efectuați pe extrasul de cont lunar pe care-l primiți din partea companiei;

Închiderea creditului de la CreditPrime ifn prin accesarea oricărui CreditPrime nr telefon

Compania CreditPrime ifn oferă și această opțiune de închidere a acreditului, printr-o solicitare telefonică la CreditPrime nr telefon, prin intermediul emailului sau direct din contul personal de pe platforma instituției financiare. Contractul se încheie prin achitarea sumei totale datorate companiei și nu implică costuri suplimentare sau prin achitarea ultimei rate Creditprime.

CreditPrime contact

Compania dispune de numeroase modalități de CreditPrime contact prin care poate fi accesată de către cei interesați Astfel, puteți folosi:

 • două numere cu tarif normal: *7788 și 0316400600, cu disponibilite de 24 ore din 7 zile;
 • un email [email protected], prin care veți primi cele mai informații date de la reprezentanții companiei.

În plus, pentru clienții care preferă comunicarea directă, aveți la dispoziție ghișeurile fizice ale companiei în sectorul 1 din București.

Cele mai frecvențe întrebări și răspunsuri

FAQ

Ce înseamnă nivelul de începător și de expert din programul de loializare promovat de CreditPrime?

Pot deține mai multe linii de creditare în același timp?

Cum funcțineză serviciul Creditprime achitare online?

Credit Prime acordă credit fără verificare în Biroul de Credit?

Ce presupune deschiderea unui cont personal?

Cum se semnează online o linie de creditare Credit Prime?

CreditPrime păreri și CreditPrime recenzii ale clienților

Am conceput o secțiune specială CreditPrime păreri și CreditPrime recenzii, pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest produs financiar de creditare și cât de mulțumiți/ nemulțumiți sunt clienții companiei

Scorul general

4.8/6

14 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău CreditPrime

Trimiteți
Începe acum

Aplică pentru o linie de creditare CreditPrime!

Începe acum