Credit7 online, păreri, recenzii și condiții de acordare a creditelor

Credit7 online este o platformă de creditare online apreciată, cu recenzii pozitive și condiții flexibile de acordare a creditelor. Printre beneficiile de care se bucură clienții săi se numără: acces la împrumuturi de până la 3.000 de lei, cu transfer imediat pe card sau în numerar. În plus dispune de multiple opțiuni de rambursare și posibilitate de interacțiune non-stop cu echipa companiei. Credit7 acoperă nevoi financiare urgente, adresându-se celor cu vârstă între 20 și 80 de ani, cu venituri constante din diverse surse.

Credit7

4.9/5

Suma până la 3000 LEI Timp de aprobare de la 8 min Perioada până la 30 zile Aprobare 96%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă

Informație

Recenzii

Credit7 - o imagine de ansamblu al produsului finanaciar

Dacă vrei să obții un credit de nevoi personale online Credit7, poți completa formularul de cerere direct pe site-ul instituției și vei primi confirmarea în doar câteva minute, cu banii transferați rapid în contul tău. Pașii de urmat sunt simpli:

 • Completează formularul: Accesează formularul de cerere pe site-ul Credit7. Este conceput pentru a solicita un credit de nevoi personale sau un credit fără verificare în Biroul de Credit.
 • Confirmare rapidă: După completare, vei primi confirmarea în doar 2 ore. Procesul rapid de verificare și aprobare asigură un răspuns rapid privind eligibilitatea ta pentru un credit online.
 • Primirea banilor: Dacă cererea este aprobată, suma solicitată va fi transferată direct în contul tău bancar. Astfel, vei avea acces imediat la fondurile necesare pentru diverse situații.

Oferta și detalii specifice împrumutului de la Credit7

Suma minimă
200 lei
Suma maximă
3.000 lei
Dobânda
1,29% / zi
Tip dobândă
fixă
Perioada minimă
5 zile
Perioada maximă
30 de zile
Timpul de aprobare
2 ore
Penalitatea
1,29% /pe zi de întârziere
Comisioane
Oferta primul credit

Cerințele specifice companiei Credit7

Acte necesare
- cartea de identitate valabilă
- documente de dovedire a veniturilor
Condiții
Cetățenia română, venituri cu caracter permanent, deținerea unui card și date de contact valide
Venit minim
Vârsta minimă
20 de ani
Pentru restanțieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fără ANAF

Avantajele accesării unui Credit7

dobândă inițială 0% pentru noii clienți, un avantaj considerabil pentru cei care aplică pentru prima dată
proces simplu și rapid online, deoarece cererea este completată exclusiv online
suport non-stop și flexibilitate în program din partea serviciului de sprijin al clienților
sumă disponibilă de până la 3000 de lei, ce poate acoperi diverse nevoi financiare neplanificate
creditare 100% online, asigurând confort și accesibilitate maximă
transparență în costuri, pentru că informațiile despre costuri și comisioane sunt clar prezentate înainte de a aplica, evitând surprizele neplăcute
flexibilitate în rambursare, deoarece oferă posibilitatea de prelungire a scadenței cu costuri mici (100 de lei) pentru a evita penalizările în cazul unei situații neprevăzute
fără garanții și co-debitori la solicitarea creditului

Dezavantajele acordării unui Credit 7 online

limitare a dobânzii 0% la primul împrumut Credit 7 online, nefiind extinsă și la împrumuturile ulterioare
perioadă de rambursare redusă, cee ce poate crea o anumită presiune financiară pe client
costuri suplimentare în cazul întârzierilor de plată sau al extinderii termenului de rambursare
Credit7 - logo

Ia în considere atât avantajele cât și dezavantajele acestui tip de credit și alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale

Obține o ofertă

Credit 7 România

Credit 7 România aparține de Aventus Group IFN SA (Credit7), organizație de creditare nebancară specializată în oferirea de împrumuturi online în România. Face parte din grupul financiar nonbancar internațional, Aventus Group, cu prezență în 14 țări, inclusiv Polonia, Kazahstan, Vietnam, Moldova și Ucraina. Scopul principal este să ofere acces facil la împrumuturi pe termen scurt, concentrându-se pe rapiditate și eficiență. Pentru a obține un împrumut rapid, utilizatorii completează câteva informații pe site-ul Credit7, primind un răspuns prompt la cererea lor. După aprobare, suma solicitată este transferată în contul indicat sau poate fi ridicată în numerar de la agențiile BCR partenere.

Condiții de eligibilitate pentru a accesa un împrumut Credit7 online

Orice instituție financiară, ca și Credit7 online, are propriile sale condiții de acordare a unui împrumut. Cele mai multe condiții sunt comune pentru toate aceste IFN-uri:

 • vârsta solicitantului trebuie să fie cuprinsă între 20 și 80 de ani pentru accesare acestui tip de credit;
 • venituri permanente, ce pot să provină din surse variate: pot fi salarii, pensii, venituri din profesii liberale, chirii sau drepturi de autor.
 • card de credit, deoarece tote operațiunile de transfer financiar se fac exclusiv online;
 • date de contact valide: email și număr de telefon pentru a avea o comunicare mai eficientă cu compania.

Documentele solicitate de Credit 7 pentru a demonstra aceste condiții

 • cartea de identitate valabilă, pentru a demonstra cetățenia și domiciliul din România al solicitantului de Credit 7; este necesar și un selfie împreună cu această carte de identitate.
 • documente de dovedire a veniturilor, precum adeverință de salariu, talon de pensie, contracte sau extras de cont;

Securitatea și siguranța datelor la Credit7

Compania a acordat o atenție deosebită siguranței datelor financiare și personale vehiculate de utilizatori pe site-ul său. Astfel sunt vizate mai multe aspecte:

 • protecția informațiilor personale - prin măsuri riguroase pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat sau abuzului, asigurând confidențialitatea informațiilor.
 • certificare ssl pentru securitate online - implementate pentru securizarea schimbului de date online, garantând confidențialitatea și securitatea informațiilor personale transmise.
 • transparență absolută, deoarece toate costurile și comisioanele sunt prezentate pe site-ul instituției pentru a oferi claritate.
SOLICITĂ UN ÎMPRUMUT RAPID CREDIT7
COMPLETEAZĂ O CERERE DE ÎMPRUMUT CREDIT7

Credit7 contul meu

Credit7 contul meu este un spațiu personalizat de pe site-ul companiei unde utilizatorii pot gestiona eficient împrumuturile și informațiile asociate. În acest cont, clienții pot:

 • vizualiza starea împrumuturilor active și istoricul plăților.
 • accesa documentele și informațiile relevante pentru împrumuturile anterioare și actuale.
 • actualiza informațiile personale și financiare atunci când este necesar.
 • realiza plăți și rambursări în mod convenabil și securizat.

Acest instrument online oferă acces facil și control total asupra împrumuturilor, facilitând gestionarea și urmărirea plăților și a detaliilor asociate.

Timpul de aprobare a unui Credit7

Împrumutul poate fi accesat în funcție de modalitatea de primire aleasă, însă toate aceste opțiuni sunt în favoarea rapidității pe care și-o dorește clientul atunci când alege un astfel e împrumut:

 • dacă alegi transferul bancar în contul tău, procesul de aprobare poate dura între 1 și 3 ore, cu un maximum de 24 de ore, în funcție de programul de plăți al băncii unde ai tu cont.
 • dacă optezi pentru ridicare a numerarului în sucursalele BCR, procesul poate dura între 1 și 3 ore, în maximum 24 de ore, începând de la momentul aprobării împrumutului. 

Exemplu de calcul împrumut Credit7

Pentru a înțelege mai bine care sunt condițiile tehnice de acordare a unui Credit7 și care sunt costurile implicate am pregătit un exemplu reprezentativ, în tabelul de mai jos:

Tipul de ofertăPerioada credituluiDobândaCosturile împrumutuluiSuma de rambursat
Primul credit15 de zile0%0Suma împrumutată
Primul credit30 de zile0%/primele 15 zile + 50% reducere pentru restul timpului rămas50% din costul cu dobânda aplicatăSuma împrumutată + 50% din dobânda aferentă
Următorul credit: 500 de lei61 de zileDAE 619%199,95 lei699, 95 lei
500 de lei30 de zileDAE 760,34%96,5 lei596,75 lei

Modalități de rambursare a unui Credit7:

La Credit7, procesul de restituire a împrumutului este simplu și fără complicații din partea ta. Ai opțiunea de a alege cea mai potrivită metodă de plată dintr-o varietate de opțiuni:

 • debitare automată - suma totală se retrage automat de pe cardul înregistrat la scadență; trebuie doar să te asiguri că ai fonduri suficiente; acesta este un proces simplu și fără costuri suplimentare.
 • din contul personal de pe site-ul credit7 - plătești direct din contul tău personal, folosind cardul, fără costuri adiționale
 • agențiile bcr - poți achita la cea mai apropiată agenție BCR, menționând numărul contractului tău de credit în descriere.
 • prin virament bancar - folosește online banking-ul băncii unde ai cont curent și transferă în contul: RO24RNCB0072169784250007, menționând numărul contractului tău de credit în descriere.


Prelungirea termenului de scadență a împrumutului

La Credit7 poți activa opțional serviciul de prelungire a termenului de rambursare în cazul în care nu poți achita creditul până la data limită. Contra unei taxe de 100 lei, beneficiezi de o prelungire de 10 zile față de termenul convenit inițial. În această perioadă, nu se calculează penalități pentru întârzieri. Activarea serviciului are loc automat după achitarea comisionului aferent.

Metode de prelungire a termenului:

 • din contul personal de pe site-ul credit7 - efectuezi plata direct din contul tău personal, folosind cardul, fără costuri adiționale.
 • agențiile BCR - mergi la orice agenție BCR și achită suma la multifuncționalele băncii, menționând numărul contractului tău de credit în descriere.
 • prin virament bancar - din online banking-ul băncii unde ai cont curent, transferă în contul Aventus Group IFN SA, menționând numărul contractului tău de credit în descriere.

Credit7 contacte

Pentru orice întrebări, asistență sau clarificări, la secțiunea Credit7 contacte găsiți mai multe modalități de comunicare:

 • Telefon: pentru asistență directă, poți suna la numărul de telefon: 031 005 7777 și 077 013 7777 pe Whatsapp;
 • Pentru întrebări sau clarificări, poți trimite un email la adresa: [email protected].
 • Pentru detalii suplimentare și acces la serviciile lor, vizitează website-ul oficial: https://credit7.ro/.

Echipa Credit7 este pregătită să ofere suport și informații suplimentare clienților săi pentru a facilita accesul la împrumuturi și pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri. Pentru cei care întâmpină probleme în rambursarea creditului există o secțiune special dedicată lor, cu date de contat speciale: 

 • Număr de telefon fix: 031 005 1201
 • Email: [email protected]
 • Program de lucru cu clienții: de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:30.

Cele mai frecvențe întrebări și răspunsuri despre Credit7

FAQ

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru a obține un împrumut de la Credit7?

Ce sume pot fi accesate și cum pot lua un credit rapid?

Cum se realizează procesul de aplicare pentru un împrumut?

Există vreo penalizare pentru întârziere în rambursare?

Ce informații sunt disponibile pe credit7.ro?

Pot obține un credit fără verificare în Biroul de Credit?

Păreri și Credit7 recenzii exprimate de clienți

Alegerea unui credit presupune o analiză riguroasă a detaliilor specifice ale acestuia, dar și secțiunea de Credit7 recenzii din partea clienților. De aceea, recenziile și opiniilor clienților care deja au acesta un Credit7 poate fi de un real folos pentru a înțelege cum funcționează acesta. Găsiți mai jos câteva dintre aceste testimoniale ce vă pot face alegerea mai ușoară:

Scorul general

5/5

47 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău Credit7

Trimiteți
Începe acum

Te gândești și tu cum să-și acoperi cât mai rapid o nevoie urgentă de da-mi citatbani? Alege Credit7 online

Începe acum