Condiții Viva Credit online, păreri și recenții despre acest IFN

Viva Credit reprezintă soluția ideală pentru a accesa sume de până la 5.000 de lei pentru necesitățile urgente de bani. Procesul se derulează online, este simplificat ș primești aprobarea în doar 2 minute. Fără cerințe de giranți sau garanții, acest credit se adaptează perfect nevoilor tale. Alegerea unui produs financiar de la Viva Credit trebuie făcut luând în considerare felul cum reușește acesta să ne acopere nevoia rapidă de bani. Enumerăm câteva asemenea beneficii:

  • procesarea exclusiv online a operațiunilor;
  • dobânda 0% pentru primii clienți, în primele 30 de zile;
  • rapiditate în obținerea unor credite urgente online 2 min;
  • nu sunt necesari giranți sau alte garanții mobiliare sau imobiliare.
  • poți accesa sume de până la 5.000 lei
VivaCredit

5/5

Suma până la 20.000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 30 zile Aprobare 93%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă

Informație

Recenzii

Credite de la vivacredit.ro

Dacă vrei un credit de nevoi personale online sau un credit fără verificare în Biroul de credit completează un formular de solicitare al creditului de pe site-ul vivacredit.ro și vei primi confirmarea în 2 ore și banii de care ai nevoie direct în contul tău. 

Pașii de parcus sunt simplii:

  • Accesarea formularului de solicitare - completează formularul de solicitare disponibil pe site-ul Viva Credit. Acesta este conceput pentru a solicita un credit de nevoi personale sau un credit fără verificare în Biroul de Credit.
  • Confirmare rapidă - după completarea formularului, vei primi confirmarea cererii tale într-un interval de doar 2 ore. Procesul rapid de verificare și aprobare permite obținerea rapidă a răspunsului cu privire la eligibilitatea ta pentru credit.
  • Primirea banilor în cont - în cazul în care cererea ta este aprobată, suma solicitată va fi transferată direct în contul tău bancar. Astfel, vei putea avea acces imediat la banii de care ai nevoie pentru diverse necesități sau situații urgente.

Acest proces simplu și accesibil de solicitare îți oferă oportunitatea de a accesa rapid un credit de nevoi personale sau un credit fără verificare în Biroul de Credit, eliminând barierele și întârzierile asociate altor instituții financiare. Accesează formularul de solicitare disponibil pe site-ul vivacredit.ro și obține confirmarea și suma necesară în cel mai scurt timp posibil.

Detalii despre oferta Viva Credit

Suma minim
300 lei
Suma maxim
5.000 lei
Dobanda
0,4%/ zi
Tip dobândă
fixă
Perioada minim
30 zile
Perioada maxima
nu
Timpul de aprobare
2min - 2 ore
Penalitatea
Comisioane
Oferta primul credit

Condiții de eligibilitate pentru oferta Viva Credit

Acte necesare
Poza buletin, cont bancar și extras de cont
Conditii
20 de ani, venit stabil, cont bancar, card
Venit minim
700 lei
Varsta minima
20 ani
Pentru restantieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fara ANAF

Avantajele unui împrumut Viva Credit

creditul este rapid și ușor de obținut, deoarece procesul de accesrae este derulat online simplificat, într-un timp foarte scurt, în doar câteva minute de la aplicare
permite accesul la sume mici până la 5.000 lei și posibilitatea de a retrage doar suma necesară, plătind dobândă doar pentru acea sumă; acest lucru oferă o anumită flexibilitate financiară acestora
împrumutul se acordă fără garanții sau alte documente complicate, precum adeverințe de venit; acestă abordarea nebirocratică face acest credit online să fie mai accesibil pentru mulți posibili clienți
prioritizează confidențialitatea și securitatea datelor, deoarece cele două componente asigură un nivel ridicat de securitate a datelor personale ale clienților și confidențialitatea informațiilor, protejându-le împotriva accesului neautorizat

Dezavantajele unui împrumut Viva Credit online

dobândă mare: oferta de împrumut cu dobândă fixă pare a deveni costisitoare după perioada inițială de 0% pentru primele 30 de zile, având o dae extrem de ridicată de 4084%
limită de sumă redusă: limita de 5.000 lei poate fi restricționată pentru anumite nevoi financiare majore
penalități pentru întârziere: întârzierile la plată pot genera penalități substanțiale de 1.2% pe zi, iar neplata poate afecta capacitatea de a face noi retrageri
Condiții de eligibilitate restrictive, cum ar fi venitul minim necesar sau vârsta minimă, pot limita accesul pentru anumiți potențiali clienți
Viva Credit - logo

Solicită un credit online Viva Credit

Obține o ofertă

Viva Credit IFN S.A.

Viva Credit IFN S.A. este instituție financiară nebancară, specializată în credite rapide online. Este o companie autorizată care se ocupă cu acordarea de împrumuturi cu caracter profesional și operează în conformitate cu reglementările legale specifice. Compania este înregistrată legal în Registrul General al Băncii Naționale a României, pentru atestatea activității pe care o desfășoară. Misiunea lor fundamentală constă în oferirea de soluții rapide și convenabile de finanțare pentru nevoile urgente ale clienților. Prin abordarea lor, își propun să ofere acces facil și transparent la împrumuturi care să vină în sprijinul celor care au nevoie de fonduri de urgență.

Viva Credit program

Pentru a obține informații despre Viva Credit program de lucru al, poți consulta site-ul oficial al companiei. În timpul săptămânii, de luni până vineri, echipa este disponibilă între orele 08:30 și 20:30 pentru a procesa cererile de împrumuturi, oferind asistență clienților și alte servicii financiare. În weekend, sâmbătă și duminică, între orele 09:30 și 17:00, departamentul clienți este activ pentru a furniza suport tehnic și informații despre platforma online.

Acest orar reflectă angajamentul IFN-ului de a oferi sprijin în ceea ce privește serviciile financiare oferite pe tot parcursul săptămânii. Pentru eventuale actualizări sau modificări ale programului, verifică site-ul oficial sau contactează departamentul de asistență pentru cele mai recente informații

Viva credit card

Această instituție financiară nebancară permite utilizarea unui Viva credit card bancar pentru transferul împrumutului acordat sau pentru rambursarea sumelor împrumutate. Procesul este simplu și poate fi gestionat direct de pe platforma online a Viva Credit sau prin intermediul contului personal.

De obicei, clienții pot atașa un card bancar la contul lor Viva Credit pentru a efectua plăți sau pentru a transfera sume în mod direct. Astfel, rambursarea creditului poate fi automatizată prin debitarea sumelor din cardul bancar al clientului conform condițiilor stabilite în acordul de creditare.

Este important să fii la curent cu condițiile și modalitățile de plată stabilite de Viva Credit pentru a evita întârzierile sau penalitățile asociate. Accesul la card și posibilitatea de a utiliza un astfel de instrument de plată depind în mare măsură de politica și acordurile specifice ale fiecărui client cu instituția bancară partenere.

Cum obțin Viva Credit contact pentru întrebări sau asistență este disponibilă?

Pentru orice întrebări sau asistență, puteți folosi datele disponibile pe Viva Credit contact prin e-mail la adresele: [email protected] sau [email protected]. De asemenea, puteți apela la numerele de telefon 021 303 0080 sau 0372 402 500. Programul de lucru este de luni până vineri între 08:30 și 20:30, iar în weekend între 09:30 și 17:00.

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri:

FAQ

Care sunt opțiunile disponibile pentru împrumuturile pe termen scurt, precum Viva Credit pe 3 luni?

Este posibilă la Viva Credit plata online?

Care sunt criteriile de eligibilitate pentru a obține un împrumut de la Viva Credit?

Ce tip de venituri sunt acceptate pentru aplicarea pentru un produs financiar Viva Credit?

Pot lua un împrumut de la Viva credit dacă am istoric negativ la Biroul de Credit ?

Ce înseamnă secțiunea păreri Viva Credit?

Viva Credit păreri forum și Viva credit recenzii ale clienților despre ofertele sale

Puteți să vă formați o opinie mai bine informată înainte de accesa ofertele Viva Credit dacă citiți Viva Credit păreri forum și de pe Viva Credit recenzii ale unor clienți care deja au accesat aceste împrumuturi. Astfel, vei putea înțelege mai bine cum funcționează aceste credite și dacă au fost de folos în vreun fel celor care le-au luat:

Scorul general

4.8/5

39 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău Viva Credit

Trimiteți
Începe acum

Alege cel mai bun credit online Viva Credit!

Începe acum