Împrumut 1000 lei

 • Diferite modalități de rambursare
 • Dobânzi avantajoase
 • Plata rapidă a banilor în cont
Suma

1 000

1 000

lei
100 lei 4 000 lei
Durata

30

30

luni
15 luni 60 luni
Obține o ofertă

Suma:  0 lei

Comision:  0%

Suma totală de plată:  0 lei

Data rambursării:  9/15/2023

Cum poți obține un împrumut 1000 lei în Crezu?

Cum poți obține un împrumut 1000 lei în Crezu?

Dacă vrei un împrumut 1000 lei sau alte împrumuturi rapide trebuie să urmezi trei pași simpli:

 • Completezi formularul de solicitare

 • Alegi oferta dorită

 • Banii sunt transferați în contul tău

Obține o ofertă

Împrumut 1000 lei - compară cele mai bune oferte de împrumut online de pe piață

Poți alege cel mai bun împrumut dacă analizezi ofertele de mai jos, după anumite criterii relevante, precum suma creditată, rata dobânzii, condiții de creditare, perioada de rambursare și altele:

HoraCredit

4.9/5

Suma până la 10000 LEI Timp de aprobare de la 10 min Perioada până la 90 zile Aprobare 97%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Creditprime

4.8/5

Suma până la 15000 LEI Timp de aprobare de la 8 min Perioada până la 24 luni Aprobare 95%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Ferratum

4.9/5

Suma până la 10000 LEI Timp de aprobare de la 5 min Perioada până la 90 zile Aprobare 94%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Credit Fix

4.7/5

Suma minimă 300 lei Suma maximă 10.000 lei Perioada până la 5 ani Aprobare 93%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Viaconto

4.8/5

Suma minimă 200 lei Suma maximă până la 4000 LEI Perioada până la 30 zile Aprobare 96%

Dobanda fixa

Obține o ofertă
Vezi profilul companiei
Credit7

4.8/5

Suma până la 3000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 90 zile Aprobare 97%

Primul împrumut gratuit

Obține o ofertă
VivaCredit

4.7/5

Suma până la 5000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 90 zile Aprobare 96%

0% în primele 30 de zile

Obține o ofertă
Axi Card

4.7/5

până la 4000 LEI de la 9 min până la 365 zile 94%

Ce este un credit 1000 lei? 

Un credit 1000 lei în România reprezintă un împrumut financiar de o sumă mică, de doar 1000 de lei, pe care îl puteți obține pentru a acoperi nevoi imediate sau cheltuieli urgente. Acest tip de credit este potrivit pentru situațiile în care aveți nevoie de o sumă mică de bani într-un interval scurt de timp. Înainte de a solicita un astfel de credit, asigură-te că înțelegi în mod complet termenii și condițiile, inclusiv costurile totale, și utilizează creditul cu responsabilitate, având în vedere că trebuie să fii în măsură să respecți termenii de rambursare.

Alege un împrumut 1000 lei, accesibil și cu dobânzi avantajoase

Condiții de eligibilitate pentru un credit de 1000 lei

Dacă dorești să obții un credit 1000 lei, este crucial să fii familiarizat cu cerințele și condițiile de eligibilitate impuse de instituțiile creditoare. Acest pas esențial îți va permite să te pregătești în mod corespunzător și să-ți crești șansele de a obține finanțarea de care ai nevoie. În general, pentru a fi eligibil pentru un credit de 1000 lei, trebuie să îndeplinești următoarele criterii:

 • Vârsta minimă - Instituțiile financiare solicită de obicei ca solicitantul să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți. Această cerință este adesea confirmată prin prezentarea unei cărți de identitate valide.
 • Sursă stabilă de venit - Pentru a asigura rambursarea împrumutului, este necesar să demonstrezi că ai o sursă stabilă de venit. Aceasta poate fi salariul tău sau alte surse de venit pasive sau variabile, precum chirii, drepturi de autor, contracte de colaborare sau venituri din activități autorizate.
 • Istoric de credit favorabil - Instituțiile financiare vor verifica istoricul tău de credit pentru a evalua comportamentul tău financiar anterior. Absența datoriilor sau înregistrărilor negative în istoricul de credit poate influența pozitiv șansele tale de a obține împrumutul. În unele cazuri, instituțiile nebancare pot fi mai permisive în această privință.
 • Documente relevante - Pentru a demonstra capacitatea de rambursare într-un termen stabilit trebuie să furnizezi instituției creditaore alte documente relevante. Acestea pot fi: fluturaș de salariu, talon de pensie, declarații de venit, extras de cont sau alte dovezi financiare considerate relevante de instituția creditoare. Înainte de a aplica pentru un credit de 1000 lei, informează-te temeinic cu privire la toate condițiile de eligibilitate. Acest demers te va ajuta să te pregătești corespunzător și să alegi instituția creditoare care se potrivește cel mai bine situației tale financiare și obiectivelor tale.

Exemplu împrumut rapid de 1000 lei și împrumut urgent 1000 euro

Vom analiza împreună două exemple: de împrumut rapid de 1000 de lei și un împrumut urgent 1000 euro, pentru a vă oferi o perspectivă asupra opțiunilor disponibile în funcție de moneda creditului și sumă contractată.

Exemplu împrumut rapid 1000 lei

Am ales un exemplu reprezentativ pentru un împrumut rapid 1000 lei de la un IFN pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest produs financiar:

Suma împrumutatăDurata de creditareDobânda zilnicăSuma totală de rambursatDobânda totală
1.000 lei7 zile0,001 lei1.000,007 lei0,007 lei

Exemplu împrumut 1000 euro

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează un împrumut 1000 euro am construit un exemplu reprezentativ, cu ajutorul datelor financiare oferite de un diverse instituții financiare nebancare din România. Astfel:

Suma împrumutatăPerioada de creditareDobânda zilnicăSuma totală de rambursatDobânda totală
1.000 euro-30 zile
-din luna a doua până la 24 luni
0% pentru clienții noi1.000 euro0 lei

Ofertele credit rapid 1000 lei

Am selectat în următorul tabel diferite oferte de credit rapid 1000 lei, pentru a avea o perspectivă de ansamblu asupra diverselor opțiuni disponibile pe piața financiară pentru împrumuturi de mică valoare.

Instituția finanțatoareSuma împrumutatăDobândaPerioada de rambursareBeneficii specifice
Credit Fix1.000 lei- 0% pentru primul împrumut, în prima lună
- 1,2% începând cu al doilea împrumut
30 zile- aprobare rapidă
- accesibilitate
- suport tehnic 24h/7 zile
Hora Credit1.000 lei0,0001% pe zi30 zileacordă credite și celor cu istoric negativ de creditare
Viva Credit1.000 lei- 0% pentru primul împrumut
- 1,2% începând cu al doilea împrumut
30 zile- se derulează 100% online;
- fără comision de rambursare anticipată
Ferratum1.000 lei0% dobândă la primul împrumut30 zile- se derulează 100% online;
- se obține în 15 minute
Credit 71.000 lei0% dobândă la primul împrumut5, 10 sau 15 zile- accesibil;
- se obține rapid;
- fără verificare la Biroul de Credit

Împrumut până în 1000 lei - posibilități de rambursare

Dacă te afli în căutarea unei modalități convenabile de a rambursa un împrumut până în 1000 lei, iată câteva opțiuni pe care le ai la dispoziție:

 • mulți creditori oferă flexibilitate în privința termenului de rambursare, astfel încât poți alege o perioadă care se potrivește cel mai bine bugetului tău;
 • poți opta pentru o rambursare în rate lunare constante, până ajungi la rambursarea anuală a creditului, ceea ce îți permite să împarți suma într-o serie de plăți mai mici și mai ușor de plătit;
 • ai și posibilitatea de rambursare anticipată, astfel încât să poți achita creditul mai devreme și să economisești pe termenul lung prin reducerea costurilor de dobândă. 

Pentru a alege cea mai bună modalitate de rambursare poți să discuți cu creditorul despre toate opțiunile disponibile și să alegi cea mai potrivită pentru situația ta financiară. Scopul acestui demers este de a te asigura că poți gestiona rambursarea creditului rapid de 1000 de lei într-un mod eficient și convenabil pentru tine.

Avantajele și dezavantajele unui împrumut 1000 lei

Avantajele unui împrumut bancar 1000 lei:

 • te ajută să gestionezi bine diverse urgențe neprevăzute, deoarece un împrumut bancar 1000 lei poate constitui o soluție eficientă în fața unor situații care impun reacții imediate, cum ar fi reparații imprevizibile, cheltuieli medicale neașteptate sau alte nevoi de acest tip.
 • permite o rambursare ușor de administrat; fiind vorba de sume relativ mici, acest împrumut îți oferă posibilitatea de a integra rambursarea în bugetul tău lunar, fără a crea presiuni financiare majore.
 • îți poate îmbunătăți istoricului de creditare, având în vedere faptul că efectuarea plăților responsabile pentru împrumutul de 1000 de lei poate contribui la consolidarea sau îmbunătățirea istoricului tău de credit; acest lucru contează dacă vrei să accesezi alte credite în viitor.
 • oferă rapiditate în rezolvarea necesităților imediate, deoarece cu acest împrumut de 1000 de lei poți dispune rapid și eficient de resursele necesare pentru a răspunde la nevoi imediate, fără a afecta echilibrul bugetului pe termen lung.
 • dispune de un proces simplificat de aplicare, cu puține formalități, hârtii sau documente justificative. 

Dezavantajele unui împrumut bancar 1000 euro:

 • costuri de dobândă și alte comisioane cuprinse în orice împrumut bancar 1000 euro se pot dovedi o presiune financiară semnificativă; în unele cazuri, rata de dobândă poate fi mai mare pentru împrumuturile mici, ceea ce înseamnă că suma totală de rambursat poate crește considerabil și devine inatractivă pentru unii clienți.
 • perioada de rambursare scurtă, deoarece împrumuturile sunt mici, de 1000 de lei sau 1000 de euro. Acest lucru înseamnă că plățile lunare pot fi mai ridicate, ceea ce poate pune presiuni asupra bugetului tău, în special dacă ai alte cheltuieli sau datorii.
 • o potențială dificultate în respectarea plăților, în ciuda faptului că suma împrumutată pare mică; orice împrumut, indiferent de cuantumul acestuia, trebuie rambursat conform termenilor conveniți. În cazul în care întâmpini o dificultate financiară efectivă, poți avea probleme în a-ți onora angajamentul de plată, ceea ce poate afecta negativ istoricul tău de credit și poate duce la creșterea costurilor totale ale împrumutului.
 • suma mică de creditare care nu permite investii prea importante ci doar acoperirea unor nevoi urgente, mai puțin costisitoare.
Compara ofertele!
Suma

1 000

1 000

lei
100 lei 4 000 lei
Durata

30

30

luni
15 luni 60 luni
 • Suma: 0 lei
 • Comision: 0%
 • Suma totală de plată: 0 lei
 • Data rambursării: 9/15/2023
Obține o ofertă

Cum pot obține un credit rapid 1000 lei online de la Crezu?

Prin intermediul platformei Crezu, poți obține ușor un credit rapid de 1000 de lei online și beneficia de mai multe avantaje. Acestea includ posibilitatea de a economisi timp, accesul la oferte variate, consultanță de la specialiști și un proces transparent și ușor. Acest serviciu este gratuit și se dovedește un instrument extrem de util pentru cei care caută cele mai bune oferte financiare de pe piață. Astfel, poți lua decizii financiare bazate pe informații relevante.

 • 406 215

  împrumuturi rapid online emise

 • 833

  împrumuturi procesate astăzi

 • 14 min

  durează în medie 14 minute pentru a obține un împrumut

 • 86%

  dintre clienți revin către noi

 • 94%

  procent de aprobare a cererilor de credit online rapid

Obține o ofertă

Recenzii și opinii ale clientilor care au accesat un împrumut de 1000 lei

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest tip de împrumut, am selectat câteva testimoniale ale celor implicați:

Scorul general

4.9/5

36 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău

Trimiteți

Cele mai frecvențe întrebări despre împrumut 1000 lei

FAQ

Cum pot să aplic pentru un împrumut 1000 euro fără garanții?

Care este perioada de rambursare pentru împrumutul de 1000 de lei?

Ce costuri adiționale trebuie să iau în considerare la un împrumut rapid 1000 euro?

Cât de rapid pot primi banii dintr-un credit 1000 euros imediat în contul meu?

Ce se întâmplă dacă nu pot să plătesc în termen împrumutul?

Cum pot afla informații supliementare legate de creditul de 1000 lei?

Începe acum

Alege un credit de 1000 lei pentru nevoile tale urgențe!

Începe acum