FlexCredit IFN online - păreri, recenzii și condiții creditare

În acest articol vom analiza părerile, recenziile, dar și condițiile de creditare specifice instituției financiare nebancare FlexCredit. Vom puncta câteva testimoniale ale clienților acestor servicii financaiare și com detalia informațiile creditelor referitoare la sume, perioade de rambursare, dobânzi și comisioane. 

Prin această abordare vrem să oferim o perspectivă completă pentru cei interesați să înțeleagă mai bine oferta de împrumuturi online. Principalele beneficii ale ofertei de credit de la acest IFN sunt:

 • dobândă zero în primele 30 de zile pentru clienții noi;
 • acces rapid la finanțare în doar câteva ore;
 • nu sunt solicitați giranți sau alte garanții imobiliare la acordarea creditului.
cta
Oferta acestui creditor nu este momentan disponibilă pe site-ul nostru.
Găsiți împrumutul în doar 5 minute!
Găsiți un împrumut
FlexCredit

4.7/5

Suma până la 7000 LEI Timp de aprobare de la 6 min Perioada până la 90 zile Aprobare 92%

Rata fixa

Informație

Recenzii

Cine este Flex Credit?

Flex Credit reprezintă unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii financiare nebancare din România, mai ales de credit de nevoi personale online pentru români. IFN-ul a dezvoltat din 2017 o rețea extinsă de birouri în România, furnizând soluții rapide și transparente de finanțare.

Oferta și detalii legate de FlexCredit

Suma minimă
800 de lei
Suma maximă
8.000 de lei
Dobânda
DAE 371.71%
Tip dobândă
variabilă
Perioada minim
3 luni
Perioada maxima
16 luni
Timpul de aprobare
De la 2 minute - la câteva ore
Penalitatea
Specificată în contract
Comisioane
Da, de 500 de lei
Oferta primul credit

Cerințele companiei Flexcredit

Acte necesare
- o carte de identitate valabila
- un document care să dovedească veniturile realizate
Condiții
precizate în contract
Venit minim
variabil, în funcție de tipul de credit
Vârsta minimă
18 ani
Pentru restanțieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fârâ ANAF

Avantajele unui FlexCredit:

împrumuturile se obțin rapid, în doar câteva minute, și pot fi accesate cu ușurință
aplicarea pentru un credit online este simplă, prin completarea unui formular de solicitare și prezentarea unor documente minime
poți alege modalitatea de rambursare care să se potrivească cel mai bine nevoilor și stilului tău de viață, inclusiv plata la birou, prin consultantul de credit, transfer bancar sau online cu cardul
oferta disponibilă include și credit fără verificare în Biroul de credit
nu necesită garanții mobiliare sau imobiliare sau giranți, ceea ce simplifică procesul de aplicare
oferă o gamă variată de produse financiare, care pot satisface nevoile diferite ale clienților din diverse categorii sociale și economice

Dezavantajele unui FlexCredit

comisionul de analiză dosar de 500 de lei, care poate adăuga un cost suplimentar neplăcut pentru bugetul clientului
suma minimă ce poate fi împrumutată, indiferent de tipul de credit, este destul de mică, iar acest lucru însamnă că pot fi acoperite doar nevoi urgente care nu costă pre mult
nu deține în portofoliul oferta de creditare cu zero dobândă în primele 30 de zile, pentru cei aflați la primul împrumut, ceea ce poate fi o dezamăgire pentru unii posibili clienți
dobânzile și costurile totale ale creditului pot fi mai ridicate decât ale altor produse de creditare disponibile pe piață
FlexCredit - logo

Descoperă oferta diversă de credite online de la Flex Credit și condițiile de acordare a unor împrumuturi rapide.

Obține o ofertă

Procesul de aplicare pentru un împrumut FlexCredit

FlexCredit oferă un proces simplificat de aplicare pentru împrumuturi, care poate fi parcurs rapid și eficient de către clienți. Iată pașii principali ai acestui proces:

Accesarea platformei online sau vizitarea unui birou Flex Credit

 • fie online: accesează site-ul oficial Flex Credit pentru a completa formularul de solicitare disponibil pe platformă. Alternativ, poți aplica și prin intermediul aplicației mobile, dacă aceasta este disponibilă.
 • fie prin Birou FlexCredit: poți să te prezinți personal la unul dintre birourile FlexCredit, unde un consultant îți poate oferi asistență și îndrumare în completarea cererii.

Completarea formularului de solicitare:

Furnizează informațiile solicitate în formularul de aplicare cu datei personale, precum nume, adresă, CNP, informații de contact, detalii despre veniturile tale și alte informații relevante.

Prezentarea documentelor necesare:

După completarea formularului, va trebui să prezinți anumite documente care să susțină cererea ta. Aceste documente pot include copii ale buletinului de identitate, adeverințe de venit sau alte documente relevante solicitate de către FlexCredit.

Evaluarea cererii și decizia de aprobare:

Evaluarea cererii se face rapid și de aceea aceste împrumuturi se mai numesc și credite urgente online 2 min și vei fi informat cu privire la condițiile generale ale împrumutului.

Semnarea contractului și primirea fondurilor

După aprobarea creditului se semnează contractul de împrumut, în care vor fi stipulate detaliile împrumutului, inclusiv suma acordată, dobânda, comisioanele aplicabile și termenii de rambursare. 

După semnarea contractului, banii vor fi transferați în contul tău bancar sau pot fi ridicați cash de la birourile fizice ale companiei din toată țara.

Documentele necesare pentru un împrumut IFN

Pentru a lua un împrumut la Flex Credit, vei avea nevoie de anumite documente justificative care să ateste informațiile furnizate în cererea ta, precum:

 • buletinul de identitate - pentru identificarea ta și pentru a confirma datele personale furnizate în cerere.
 • documente care atestă veniturile - pentru a evalua capacitatea ta de rambursare a împrumutului. poți furniza o adeverință de venit de la locul de muncă sau alte documente relevante care să ateste veniturile tale regulate.
 • extras de cont bancar - pentru a confirma informațiile despre contul tău bancar și pentru a stabili modalitatea de transfer a fondurilor în cazul aprobării împrumutului.
 • documente privind locuința - pentru a verifica adresa de domiciliu.

Oferta de creditare de la Flex Credit

FlexCredit oferă o gamă variată de servicii financiare destinate să satisfacă diversele nevoi ale clienților săi. Fiecare tip de produs financiar are caracteristici specifice, adresându-se diferitelor categorii de clienți. Iată o analiză detaliată a principalelor produse oferite de FlexCredit:

Flex Online - Împrumut rapid de nevoi personale

FlexOnline reprezintă o soluție eficientă pentru cei care au nevoie de acces rapid la finanțare pentru diverse scopuri personale. Acest produs financiar prezintă următoarele caracteristici:

Sumă împrumutatăPerioada de rambursareCaracteristici
între 800 și 8.000 leiDe la 7 -16 luni● se poate aplica rapid online sau personal la birourile Flexcredit, cu un număr minim de documente necesare.
● posibilitatea de a alege între mai multe modalități de rambursare, inclusiv la birou, prin consultantul de credit, transfer bancar sau online cu cardul.

Flex Week - Credit cu rate săptămânale

Flex Week este destinat celor care preferă o structură de rambursare bazată pe rate săptămânale. Principalele caracteristici ale acestui produs includ:

Sumă împrumutatăPerioada de rambursareCaracteristici
între 800 și 7.000 leiDe la 15 -45 luniPosibilitatea de a rambursa împrumutul în rate săptămânale, facilitând gestionarea fluxului de numerar pentru clienți.

Flex Pensionar - Credit pentru pensionari

Flex Pensionar este conceput special pentru categoria pensionarilor, oferindu-le acces rapid la finanțare în funcție de nevoile lor particulare. Principalele caracteristici ale acestui produs financiar se referă la:

Sumă împrumutatăPerioada de rambursareCaracteristici
între 800 și 6.000 leiDe la 7 - 16 luni● condiții avantajoase, adaptate necesităților și capacităților financiare specifice pensionarilor;
● proces simplificat de aplicare;
● un număr minim de documente necesare.

Flex Afacere - Credit pentru persoane juridice

Produsul financiar Flex Afacere este gândit în special pentru antreprenorii care au nevoie de finanțare suplimentară în dezvoltarea afacerilor lor. Principalele caracteristici includ:

Sumă împrumutatăPerioada de rambursareCaracteristici
12.000 de leiflexibilă● finanțare disponibilă pentru achiziționarea de echipamente, extinderea activității sau gestionarea fluxului de numerar.
● evaluare individuală a solicitării pentru a oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri.

Politica de dobânzi și comisioane

FlexCredit aplică dobânzi variabile în funcție de tipul de împrumut și de suma acordată. Dobânzile sunt calculate pe o anumită perioadă de timp și poate fi fixe sau variabile, în funcție de produsul și de condițiile de împrumut; 

Dobânda fixă rămâne constantă pe durata contractului, în timp ce dobânda variabilă este influențată de schimbările pieței sau alți factori specificați în contract. Ea se calculează lunar sau, conform altor termeni specificați în contract, pe baza soldului rămas neachitat al împrumutului.

Costurile totale pentru fiecare tip de împrumut.

Costurile totale ale creditului includ toate dobânzile, comisioanele și alte taxe asociate cu împrumutul pe întreaga perioadă de rambursare. Aceste costuri influențează rata de rambursare prin creșterea sumei totale de rambursat și a ratelor lunare:

Tip de creditSuma împrumutatăPerioada de împrumutDAEComision de analizăCosturi totaleSuma totală de rambursat
Flex online2.000 lei12 luni598, 94% an500 lei909 lei2.909 lei

Pentru a vă modela împrumutul și a vă calcula plățile lunare, încercați calculatorul nostru gratuit de împrumut.

Flexcredit contact și serviciul de interacțiune cu clienții

IFN-ul oferă diverse opțiuni de FlexCredit contact pentru clienții săi, pentru a le asigura un sprijin adecvat și pentru a răspunde la întrebările și preocupările lor. Iată câteva informațiile relevante:

 • sediul central este în București și are e-mailul: [email protected]
 • dispune de birouri fizice în mai multe orașe din România;
 • Departamentul relații cu clienții - este disponibil pentru întrebări generale și asistență cu privire la produsele și serviciile oferite de Flex Credit și are e-mail: [email protected]
 • Departamentul suport tehnic pentru asistență tehnică și întrebări legate de serviciile digitale are e-mail: [email protected];
 • Departamentul financiar pentru întrebări referitoare la plăți are e-mail: [email protected]
 • orarul de funcționare a acestor departamente este de luni până vineri, în general, între orele 10:00 și 19:00; 
 • pentru asistență imediată poți suna la numărul de telefon al departamentului relevant sau la numărul general de sprijin clienți, care poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei.

Modalitățile de plată online Flexcredit pentru împrumuturi

Opțiunile de plată online FlexCredit sunt diverse:

 • plată la biroul fizic Flexcredit: poți achita ratele la sediul central al IFN-ului sau la orice alt birou desemnat.
 • plată prin intermediul unui consultant de credit: un consultant Flexcredit poate veni la domiciliul tău pentru a colecta rata.
 • transfer bancar: ai opțiunea de a efectua plățile prin transfer bancar utilizând datele furnizate de companie în contractul de împrumut.
 • plată online cu cardul, astfel încât să poți achita ratele confortabil de la distanță, din confortul casei tale.

Recomandări pentru gestionarea responsabilă a împrumuturilor

Decizia de a lua un împrumut implică o gestionarea responsabilă a acestuia pentru a avea o situație financiară echilibrată pe termen lung. Când vorbim de responsabilitate ne referim la următoarele aspecte:

Gestionarea bugetului personal pentru Flexcredit plata online

Pentru a aborda constructiv Frexcredit plata online ar trebui să:

 • realizezi o evaluare detaliată a veniturilor și cheltuielilor tale lunare. 
 • stabilești un buget realist și urmărește cheltuielile pentru a te asigura că rămâi în limitele bugetului stabilit.

Evitarea supraîndatorării și a dificultăților financiare

 • folosește împrumuturile doar pentru nevoi urgente și nu pentru cheltuieli neimportante sau de consum compulsiv;
 • asigură-te că rata lunară de rambursare a împrumuturilor nu depășește un procent rezonabil din venitul lunar disponibil.
 • nu lua mai multe împrumuturi simultan și concentrează-te pe rambursarea împrumuturilor existente înainte de a solicita altele noi.

Utilizarea responsabilă a împrumuturilor și construirea unui istoric de credit solid

 • plătește ratele de împrumut la timp pentru a evita penalitățile și pentru a-ți menține un istoric de credit pozitiv.
 • evită să utilizezi împrumuturile pentru a acoperi alte datorii sau pentru a face plăți minime doar pentru a evita întârzierile.
 • monitorizează periodic ce scor de credit ai pentru a identifica eventualele erori/ probleme și pentru a le corecta la timp.

Întrebări și răspunsuri frecvente legate de FlexCredit

FAQ

Ce se întâmplă dacă întâmpin dificultăți în rambursarea împrumutului?

Cum pot aplica pentru un împrumut la Flex Credit?

Care este timpul de așteptare pentru aprobarea unui împrumut la FlexCredit?

Există opțiuni pentru refinanțarea împrumuturilor anterioare la FlexCredit?

Ce se întâmplă dacă am o întârziere de plată FlexCredit?

Există vreo penalizare pentru rambursarea anticipată a împrumutului la FlexCredit?

FlexCredit păreri ale clienților acestui IFN

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează aceste credite IFN am creat o secțiune cu Frexcredit păreri și testimoniale ale clienților:

Scorul general

4.7/5

14 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău FlexCredit

Trimiteți
Începe acum

Alege împrumutul de la Flexcredit!

Începe acum