Mai Mai Credit IFN online - păreri, recenzii și condiții de creditare

Atunci când vorbim de beneficiile unui Mai Mai Credit IFN analizăm condițiile sale de creditare, dar și părerile și recenziile utilizatorilor pentru a trage următoare concluzii:

 • dobânda practicată de IFN este una atractivă pentru clienți;
 • oferă opțiuni de credit online pe termen lung, de până la 60 luni;
 • se obține ușor, cu un număr mic de documente justificative.

Informație

Recenzii

Detalii de la Mai Mai Credit

Dacă vrei să accesezi un credit de nevoi personale, trebuie să știi că oferta Mai MAi Credit este situată în primele zece credite online. Ofertele sale disponibile sunt variate și personalizate pe diferite tipologii de clienți și, de aceea, trebuie să analizezi cu atenție fiecare ofertă și să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine

Oferta de creditare de la Mai Mai Credit IFN

Sumă minimă
500 de lei
Sumă maximă
10.000 lei/ 15.000 lei
Dobânda
7,9% pe lună/ 8% pe zi
Tip dobândă
- fixă, pentru împrumuturi pe termen lung,
- variabilă, pentru împrumuturi pe termen scurt
Perioada minim
10 luni
Perioada maxima
60 luni
Timpul de aprobare
15 minute
Penalitatea
Comisioane
Comision de rambursare anticipată
Oferta primul credit gratuit

Cerințele de eligibilitate ale companiei Mai Mai Credit

Acte necesare
- carte de identitate
- adeverință de venit sau extras de cont
Condiții
- să obțină un venit stabil de minim 1.000 lei,
- să aibe 20 de ani împliniți
Venit minim
1.000 lei
Varsta minima
20 de ani
Pentru restanțieri
Pentru pensionari
Credit fără venit
Credit fără verificare în Biroul de credit
Credit rapid fără ANAF

Avantajele de a accesa un împrumut Mai Mai Credit

o mare flexibilitate privind suma disponibilă pentru împrumut, deoarece MAI MAI Credit oferă împrumuturi într-o gamă variată de opțiuni de alegere, astfel încât să poți obține exact suma de bani de care ai nevoie
dispune de termeni de rambursare foarte atractivi, precum: opțiuni flexibile pentru rambursare și perioade de rambursare mai lungi pentru a spijini clienții vulnerabili
oferă acces rapid la fonduri, pentru că procesul de aplicare și aprobare este rapid de doar câteva minute, iar fondurile pot fi disponibile în contul tău într-un timp scurt, mai ales în situațiile de urgențe financiare
acceptarea la creditare a unei diverse tipologii de persoane; chiar dacă ai avut probleme cu creditele anterioare, MAI MAI Credit poate fi dispus să ofere soluții adaptate situației tale și să ofere credit fără verificare în Biroul de Credit sau fără adeverință de venit
un număr mic de documente solicitate pentru accesul la credit: doar o copie după carte de identitate și o un extras de cont pentru a demonstra veniturile obținute

Dezavantajele de accesa un credit de la Mai Mai Credit

unele împrumuturi pot veni cu dobânzi mai mari, ceea ce poate duce la costuri totale mai mari pe termen lung, dar chiar și așa sunt mai bune decât multe rate de dobânzi existe pe piață
lista ofertei populare de zero dobândă în primele 30 de zile pentru clienții noi, care ar putea să dezamăgească unii cetățeni
împrumuturile pe termen scurt pot avea dobânzi zilnice sau săptămânale ridicate, ceea ce poate face ca rambursarea să fie mai dificilă pentru clienții mai vulnerabili sau cu venituri mai mici
MAI MAI Credit - logo

După ce ai analizat aceste avantaje și dezavantaje poți face alegerea de creditare cea mai bună pentru tine.

Obține o ofertă

Tipuri de credite disponibile la MAI MAI Credit

Vă propunem o analiză detaliată a celor produse de creditare disponibile la Mai MAi Credit:

Creditul rate egale de la Mai Mai Credit - caracteristici specifice 

Una dintre cele mai populare produse de creditare de la Mai Mai Credit este Creditul rate egale care oferă predictibilitatea rambursării unui împrumut, în rate egale și cu dobândă fixă. Menționăm principalele caracteristice ale acestuia:

Suma disponibilăTimp maxim de rambursareRata dobânziiTimp de aprobareRata lunareAlte condiții specifice:
Între 500 și 15.000 lei60 luni7,9% pe lună15 minute1.197,5 de leifără garanții sau giranți

Credit pentru urgențe Mai Mai Credit - caracteristici specifice

Acest tip de credite urgente online 2 min este conceput pentru a acoperi nevoi urgente ale solicitanților, de tipul urgențe medicale, taxe școlare, reparații din casă și este conceput cu anumite caracteristic specifice cât mai potrivite:

Suma disponibilăTimp maxim de rambursareRata dobânziiTimp de aprobareRata lunareAlte condiții specifice:
10.000 lei60 luni0,8% pe zi15 minute80 de lei- fără garanții sau giranți;
- un singur document justificativ

Condițiile de eligibilitate pentru a accesa un Mai MAi credit

Instituția financiară nebancară are câteva condiții de creditare ce trebuie îndeplinite simultan de orice solicitant de credit:

 • să obțină un venit stabil de minim 1.000 lei, declarat la organele de control financiar;
 • vârsta de 20 de ani împliniți;
 • o poză/ copie după cartea de identitate;
 • o adresă de email și un număr de telefon mobil valide;
 • un cont bancar (IBAN) funcțional pentru a primi banii în cont sau pentru a face plățile de rambursare a creditului Mai Mai Credit.

Semnarea contractului de creditare

Procesul de semnare a contractului de credit și a altor documente se desfășoară prin intermediul introducerii unui cod SMS unic, primit de solicitant pe numărul de telefon înregistrat în timpul aplicării. Această procedură asigură securitatea procesului de semnare, iar introducerea codului primit confirmă acceptarea și semnarea documentelor corespunzătoare comunicate solicitantului. Dacă ai ajuns în faza de semnare a documentației și nu primești unul dintre sms-uri, contactează rapid IFN-ul, prin intermediul datelor de contact, pentru găsirea unor soluții alternative.

Rambursarea unui împrumut Mai Mai Credit

Pentru că mulți clienți sunt interesați de derularea procesului de rambursare a unui credit accesat la acest IFN, vom aborda detaliat acest subiect:

Modalități de rambursare a creditului

Rambursarea la MAI MAI Credit se face prin mai multe modalități, concepute pentru a veni în sprijinul mai multor tipologii de utilizatori. De aceea, IFN-ul puse la dispoziție mai multe opțiuni accesibile clienților:

 • rambursarea automată direct din cardul tău, eliminând astfel grija depășirii datei limită. Trebuie doar să te asiguri că ai suficienți bani pe card la scadență, iar plata se va efectua automat, fără costuri suplimentare sau stres suplimentar.
 • poți opta să plătești manual rata la sediul IFN-ului;
 • transfer bancar în contul specificat în contract sau prin numerar sau card la unul dintre cele peste 15.000 de puncte PayPoint disponibile la nivel național;
 • poți efectua plata direct din contul tău, folosind cardul Visa sau MasterCard, asigurat și securizat cu tehnologia 3D.

Condițiile de rambursare anticipată a creditului 

Dacă vreți să rambusezi anticipat un credit înainte de termen, acest lucru se face prin intermediul unei solicitări scrise comunicare rapid companiei. 

Pentru rambursarea anticipată a Creditului cu rate egale, se aplică un comision după cum urmează: 

 • 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada dintre rambursare și data convenită pentru încheierea contractului este mai mare de un an; 
 • 0,5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada dintre rambursare și data convenită pentru încheierea contractului nu depășește un an. 

În cazul Liniei de Credit pentru Urgențe, nu se percepe comision pentru rambursarea anticipată.

Rambursarea responsabilă a creditului la Mai Mai Credit

Înțelegerea și respectarea termenilor de rambursare a împrumutului sunt esențiale pentru menținerea unei situații financiare sănătoase și evitarea dificultăților pe termen lung. Pentru acest deziderat trebuie avute în vedere următoarele aspecte:

 • planificarea și bugetarea realistă înainte de solicitarea creditului - pentru asta este bine să evaluezi obiectiv capacitatea ta de rambursarea creditului și să te asiguri că vei putea face față cu succes plata ratei de rambursare lunare fără a afecta alte aspecte ale vieții tale financiare.
 • respectarea termenilor de rambursare și efectuarea la timp a plățile - pentru a evita penalizările implicate și menținerea unui istoric de credit pozitiv.
 • comunicare deschisă și transparentă cu Mai Mai credit pentru a găsi cele mai bune soluții alternative sau de reevaluare a termenii împrumutului, în funcție de situația ta specifică.
 • evitarea unor împrumuturi multiple - înainte de a solicita un alt împrumut, asigură-te că poți gestiona confortabil rambursarea împrumutului actual și nu lua împrumuturi pentru a acoperi cheltuieli neesențiale.

Prin adoptarea unei abordări responsabile față de rambursarea creditului, clienții Mai Mai Credit pot să-și protejeze situația financiară și să-și construiască un istoric de credit credibil.

Măsuri de securitate și protecție a datelor la Mai Mai Credit

O preocupare majoră pentru orice utilizator în era digitală este securitatea și protecția datelor personale ale utilizatorilor. 

În acest sens, compania a implementat constant măsuri stricte de securitate și protecție a datelor pentru a asigura confidențialitatea și integritatea informațiilor clienților. Enumerăm câteva dintre aceste măsuri asumate de IFN:

 • datele personale și tranzacțiile bancare efectuate pe platforma Mai Mai Credit sunt protejate prin criptare avansată, asigurându-se că informațiile sunt transmise în siguranță; prin urmare, nu pot fi interceptate sau accesate de către terțe părți neautorizate ale sistemelor și infrastructurii lor tehnologice pentru a identifica și remedia eventualele vulnerabilități de securitate, asigurându-se că datele utilizatorilor sunt în siguranță.
 • pentru a întări securitatea conturilor utilizatorilor, Mai Mai Credit a implementat autentificarea în doi pași, care implică utilizarea unui cod de verificare suplimentar, trimis prin SMS pe telefonul mobil al utilizatorului, înainte de a permite accesul în contul de pe platformă.
 • respectarea protocoalelor stricte de confidențialitate și protecție a datelor personale, a reglementărilor legale în vigoare privind protecția datelor utilizatorilor săi.

Toate aceste măsuri sunt menite să crească încrederea și satisfacția clienților acestei instituții financiare nebancare.

MAI MAI Credit contact

Pentru asistență sau alte informații suplimentare despre serviciile lor, clienții pot apela la MAI MAI Credit contact, folosind.

Echipa lor de consultați sunt pregătiți să ofere soluții fie legat de produsele financiare, fie legat de anumite probleme tehncie de utilizare a platformei. IFN-ul este apreciat pentru multiplele modalități de contact pe care le oferă, transparența și grija pentru clienții săi.

Întrebări frecvente despre MAI MAI Credit

FAQ

Care sunt sumele minime și maxime pe care le pot împrumuta de la MAI MAI Credit?

Care este procesul de închidere cont MAI MAI Credit?

Care sunt opțiunile de MAI MAI Credit plată online?

Ce se întâmplă dacă întâmpin dificultăți în rambursarea împrumutului?

MAI MAI Credit oferă împrumuturi fără verificare în Biroul de Credit?

Care este procedura de aplicare pentru un împrumut la MAI MAI Credit?

Mai Mai Credit păreri ale utilizatorilor

Pentru evaluarea serviciilor sale financiare explorăm MAI MAI Credit păreri ale celor care au accesat un astfel de credit. Experiențele acestora oferă o perspectivă reală asupra procesului de aplicare și rambursare a împrumuturilor. Feedback-ul poate evidenția aspecte pozitive sau negative, ajutând potențialii clienți să ia decizii informate și să își gestioneze așteptările:

Scorul general

4.6/5

23 recenzii

Lăsați un comentariu

Rating-ul tău MAI MAI Credit

Trimiteți
Începe acum

Accesează un împrumut Mai Mai Credit

Începe acum